NE SEĆAM SE OCA, A TO ME JAKO BOLI: Anastasija Ražnatović progovorila o pokojnom Arkanu, pa PUSTILA SUZU!

Autor: Melina Gvero

Zabava

15.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je u emisiji "Preživeli" kod Milana Kalinića otvorila dušu o porodici, trenucima u kojima je Ceca Ražnatović bila u zatvoru, a sa suzom u oku se osvrnula na pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, te priznala da njegovo mesto u njenom srcu niko ne može da nadomesti.

NE SEĆAM SE OCA, A TO ME JAKO BOLI: Anastasija Ražnatović progovorila o pokojnom Arkanu, pa PUSTILA SUZU!

Foto: Youtube/ HYPE TV

 

 

- Ja se ne sećam oca, a to me mnogo boli. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač - rekla je Ražnatovićka, pa objasnila kako se nosi s uvredljivim komentarima na račun roditelja:

Republika

Foto: Youtube/ HYPE TV

Anastasija Ražnatovič

 

- Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na račun moje porodice, oca, kako je bio ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova porodice, to se neće desiti. Da mi je neko ne znam šta uradio, nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je, ne znam, najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti.

Anastasija se osvrnula na period odrastanja, koji je teško podnela, a to je kad je morala da napusti Srbiju i s Veljkom ode na Kipar dok je Ceca bila u kućnom pritvoru.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anastasija Ražnatovič

 

- Mama nas je tada sklonila na Kipar, to mi je mnogo teško palo jer mi je trebalo da budem s mojima, a morala sam da odem u tuđinu. Bila sam u depresiji, iznutra sam se raspadala, pomogla mi je hrana, jela sam nenormalno. Da li verujete da sam se 20 kg ugojila za nekoliko meseci. Nisam htela da se družim, imala sam jednu drugaricu iz Irana, s kojom sam pričala. Vratili smo se u Srbiju nakon šest meseci, nismo mogli pre zbog papira. Kad smo se vratili, bila sam u šortsu, mama, kad me je videla, rekla mi je: "Crno dete šta uradi sa sobom", nije joj bilo dobro.

 

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

 

 

Ceca je bila u zatvoru, a nas je lagala da je u Americi

 

Anastasija se tokom emisije osvrnula na odrastanje nje i njenog brata Veljka dok je Ceca bila u zatvoru. Naime, oni su mislili da im se mama nalazi u Americi na turneji.

- Sećam se da je mama procenila da smo mi mali da bi nam rekla da je u zatvoru, pa nam je rekla da ide na turneju po Americi. Tad je bio moj rođendan, bila sam ljuta zašto nije došla, pa kad smo se čule, pitala sam se zašto bar tetka nije došla, a ona je tad počela da plače jer je i tetka bila u zatvoru. Deca u Žitorađi su mi stalno govorila: "Mama ti je u zatvoru", a ja sam je branila. Kad su izašle, onda nam je rekla istinu. Bio je neverovatan šok, samo zli ljudi idu u zatvor, tako smo učeni, bila sam zbunjena, kako sad moja mama bila u zatvoru. Sad sve drugačije gledam, uradila je najbolje što je mogla, ni za šta je ne osuđujem, ona je moj idol, moje sve - rekla je Ražnatovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Carlos Dragojlo Pilsel

15.12.2021 19:35

Koliko je majki i dece prolio i još uvek lije suze zbog tvog oca masovnog kilera?!? Ubojstva, pljačke, silovanja, iznude, progoni... koje je počinio! Ponosiš li se takvim ocem? Sve bogatstvo koje vam je ostavio je purpurno crveno, odnosno krvavo!

Marko

16.12.2021 01:06

Ponosna si sto je kriminalce i huligane okupio i odveo u krajinu da pljackaju hrvatsku imovinu?