ČVORAK se bacio u književne vode: RADI PREDSTAVU PO SVOJOJ KNJIZI

Zabava

20.12.2017

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeda Čvorak, frontmen glupe Luna, pored muzike bacio se i u književne vode, te izdaje treću knjigu, po kojoj će se igrati i predstava za koju su pripreme u toku.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Čvorak sa novom pevačicom Teodorom

Naime, Čvorak je sa novom pevačicom Teodorom Mijušković promovisao 12. po redu album "Zodijak" i tom prilikom pričao o novoj knjizi i otkrio da je talenat za pisanje nasledio od roditelja.

Čeda: Imaću uticaj na izbor glumaca jer glavni akteri moraju da pevaju

- Pored promovisanja novog albuma, bavim se i pisanjem. Izdao sam tri knjige: "Sa duge strane sunca", "Preko trnja do zvezda" i "Ko je ubio rok end rol".

Poslednja knjiga je napisana za predstavu, profesionalci će je raditi, a imaću uticaj na izbor glumaca jer glavni akteri moraju da pevaju. Dobio sam divne recenzije od Milića Vukašinovića i Miše iz Riblje Čorbe.

Foto: e-stock/KOBRA

Moji roditelji su pisali istorijske knjige, tata pet monografija, a mama sedam. Još dve knjige trenutno pišem, mada ću zauvek ostati u senci oca, koji je davno preminuo - rekao je Čeda i dodao:

- Nova pevačica Teodora je sjajna, ostao sam u dobrim odnosima i sa prethodnim pevačicama, ali se nadam da će ova duže ostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading