DUŠKO TOŠIĆ PROGOVORIO O JELENI KARLEUŠI: Fudbaler otkrio da li i dalje živi sa SUPURGOM i ćerkama na Dedinju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić jasno je svima pokazao na Instagramu u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom i da li i dalje žive zajedno.

DUŠKO TOŠIĆ PROGOVORIO O JELENI KARLEUŠI: Fudbaler otkrio da li i dalje živi sa SUPURGOM i ćerkama na Dedinju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Estradni bračni par Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić oduvek su bili na meti beogradskih tračeva da ruže u njihovom braku ne cvetaju, zbog čega se pevačica skoro nikada nije potresala, bar javno nije pokazivala da joj se bilo koja bora pojavila zbog tog problema. Karleuša je nekoliko puta javno pričala o braku, te je uvek isticala da je njena porodica na okupu. 

 

 

Poznato je da Tošić trenutno igra za turski fudbalski klub ,,Kasimpaša", kao i to da je jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera u svetu. Pre prelaska u tursku ekipu, Duško je igrao u Kini utakmice, a tada mu je trener bio sadašnji selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Baš zbog toga, Duško vrlo često nije kod kuće, već na raznim pripremama koje se održavaju širom sveta, ali svaki trenutak slobodnog vremena se trudi da bude sa ćerkicama Atinom i Nikom,  koje je dobio tokom braka sa Jelenom. 

 

 

Kako se dugo spekulisalo da li Jelena i Duško žive zajedno, fotografijom na društvenoj mreži zgodni fudbaler otkrio je istinu. Naime, na Instagram storiju objavio je fotografiju direktno sa Dedinja, iz porodične vile, a svojim mnogobrojnim pratiocima pokazao je kako izgleda zimska čarolija u njegovom dvorištu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Tošić kuća

 

Izgleda da su se sve spekulacije o odnosu Jelene i Duška razrešire, a po fotografiji se može zaključiti da njih dvoje i dalje žive zajedno. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ja

13.12.2021 19:13

Pa on je zaradio nego gde ce da zivi?Njoj ako treba svaler ponovo,put pod noge sa sve stiklama i torbama koje je zaradila.

Odgovori 15 16
Ona stvar

14.12.2021 09:26

Tračevi da im ne cvetaju ruže? Žena se dodirivala i slala fudbaleru iz Republike Srpske, videli smo i mladež i na kojoj je strani, stvarno su tračevi i neistine da im ne ide u braku.

Odgovori 13 13
Serioža

14.12.2021 13:45

Da ga ne spomenu kao muža Jelene Karleuše, niko nikada za njega nebi ni čuo. Toga je on svestan pa se jadan sam nameće i šalje nekakve svoje slike u "švalerskoj" poziciji. Nemojte nas više zasmejavati sa pricama da je Tošić jedan od naših najplaćenijih fudbalera u inostranstvu. Pa, to mu se vidi po nazivima dosadašnjih klubova, pogotovo ovog u kojem sada igra. Ova njegova razuzdana, samozvana zvezda, dobro zarađuje od svakodnevnih objava i pregleda svoje telsene kubature, tako da joj mučeni Duško ne treba slati za kopije kojekavih svetskih modnih brendova!!?

Odgovori 14 13