BRAK NATAŠE I DANILA SE RASPAO ZBOG LAŽI: Isplivala ISTINA na videlo, Bekvalčeva krila VELIKU TAJNU od porodice! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dugo godina isplivala je istina o svadbi Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića!

BRAK NATAŠE I DANILA SE RASPAO ZBOG LAŽI: Isplivala ISTINA na videlo, Bekvalčeva krila VELIKU TAJNU od porodice! (FOTO)

Foto: Printscreen

O venčanju pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića se i dalje polemiše. Tada glamurozna svadba, sa više stotina zvanica nije ni slutila da će se samo posle šest godina razvesti. 

Inače, Nataša i Danilo su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Svetog Nikolaja koja se nalazi u Sremskim Karlovcima, a svečanoj i intimnoj ceremoniji prisustvovali su najbliži prijatelji, članove porodice i kumovi. Na izlasku iz crkve, Natašu i Daču su zvanice obasipali belim laticama ruža, što se po verovanju radi kako bi brak i odnos bio plodniji i uspešniji. 

Republika

Foto: Printscreen

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović svadba

 

Pevačica Nataša je tog dana pukla samo na skupocenu venčanicu 20. 000 evra, koju je sašila poznata marka Valentino, a potom u pratnji zvanica su otišli u hotel, koji se nalazio u njenom mladinom rodnom gradu, gde su obavili i građansko venčanje pred matičarem. Međutim, nešto kasnije, među zvanicama je izbila informacija da je venčanje pred matičarem samo deo maskarade koja je napravljena, jer njih dvoje nisu želeli da unesreće porodicu, jer su njih dvoje zapravo godinu dana ranije izgovorili sudbonosno ,,da" i to samo u prisustvu kumova. 

Inače, Nataša i Ikodinović su sudbonosno ,,da" izgovorili nakon povratka iz Montreala, kada je 2005. godine srpska reprezentacija osvojila zlato u Svetskom prvenstvu u vaterpolu. Inače, možda manje poznata činjenica, jeste da je zapravo pop diva zaprosila Daču, a odmah dan kasnije su zakazali venčanje. 

Republika

Foto: Printscreen

Svadba Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića

 

- Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bele japanke i jeftinu dugu belu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i beloj majici kratkih rukava. Isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu, kobajagi, potpisali. Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume - otkrila je Bekvalčeva.

Međutim, čest godina kasnije Nataša i Danilo su se razveli, a dosta se spekulisalo zbog čega je došlo do ljubavnog brodoloma. Nakon Danilove nesreće sve se promenilo, a iako je Nataša bila svakodnevno uz njega, po njegovom oporavku došlo je do razvoda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
djole

13.12.2021 16:47

Ceo njen zivot je lakrdija i maskarada... pa i ova prica to dokazuje... kako radis tako ti se vraca...

Odgovori 11 3