HARISOVA ĆERKA OBJAVILA INTIMNU SLIKU IZ KREVETA: POLJUPCI pršte na sve strane!(FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović objavila je emotivnu sliku iz kreveta sa dečkom Andrejom.

HARISOVA ĆERKA OBJAVILA INTIMNU SLIKU IZ KREVETA: POLJUPCI pršte na sve strane!(FOTO)

Foto: instagram.com/đina džinović

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa i Meline Džinović redovno na svom Instagram nalogu kači slike a sada je objavila intimnu sliku iz kreveta.

Đina je u vezi sa fudbalerom Andrejom Đurićem već dve godine, a njihove slike retko kači, te je ovaj snimak veliki momenat za njihove fanove.

Republika

Foto: printscreen

Đina i Andrej

 

Oni su ležali u krevetu i razmenjivali nežnosti, a Andrej je uhvatio za glavu i nežno je privukao ka sebi i počeo da je ljudi.

"Predivan mladi ljubavni par", "Preslatki ste", "Zračite nekom pozitivnom energijom", "Preslatki ste i vi i vaši romantični poljupci", glasila je nekolicina komentara.

Republika

Foto: printscreen

Đina i Andrej

 

Andrej često boravi u porodičnoj kući Džinovića jer su ga Đinini roditelji oberučke prihvatili. Đina je ranije komentarisala da joj je veza kao iz bajke jer se odlično slažu.

- Ne, mi se ne svađamo, nemamo za šta. Možda smo imali četiri svađe sve ukupno, ali se to reši u roku od 20 minuta - rekla je Harisova ćerka, a prenosi Telegraf.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading