SRAMNO! VESNA ĐOGANI PROGOVORILA O INTERNET NASILJU: I ja sam ŽRTVA, mlađe generacije nisu svesne POSLEDICA!

Autor:

Zabava

13.12.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani je u Kurir televiziji otkrila da je i ona žrtva sajber nasilja, jer je dobila osudu od javnosti nakon što je krenula da snima TikTokove.

SRAMNO! VESNA ĐOGANI PROGOVORILA O INTERNET NASILJU: I ja sam ŽRTVA, mlađe generacije nisu svesne POSLEDICA!

Foto: Republika

Nakon što se jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično ubila u iznajmljenom stanu jer je godinama bila žrtva nasilja, sada se oglasila i Vesna Đogani koja je otkrila da je i ona sama žrtva ovog nasilja.

 

 

- Svaka nova generacija će imati neku ljubav, teme u našim pesmama su teme koje se tiču svakog od nas. To su neprolazne. Spontano sam počela da se pojavljujem na društvenim mrežama. Ogroman je strah svih nas roditelja. Mlađe generacije uopšte nisu svesne posledica, oni ulaze spontano i tiho u sajber svet. Tu smo svi jako odgovorni - roditelji, dražava, institucije, društvo. Kao neko od 40 godina svakodnevno doživljavam sajber nasilje. Verovali ili ne. To izgleda tako što je potuno normalna stvar da ste nezadovoljni i da uzmete da na telefonu napišete ružan komentar nekome. Niko nije zaštićen. Ja ne mogu da zamislim da neko od 30, 40 godina napiše uvredljiv komentar. I to ne konstruktivan, nego ružan, uvredljiv, da me ponizi - kaže Vesna za televiziju Kurir.

 

 

Vesna je počela da snima za TikTok, a odmah je dobila osudu od javnosti jer je to navodno, društvena mreža za decu, a ne za starije.

- Kao društvo se uopšte nismo promenili od onog vremena gladijatora i lajk/dislajk. Sve više omladine vapi za zagrljajem, za prihvatanjem da se ukope. Njima su ružne reči kao dobar dan. Mi smo postali imuno na to - iskrena je Đoganijeva.

 

 

- Počinjem karijeru ispočetka. Refrešujem stare pesme. Šalju mi poruke "jao nisam znala da je ovo vaša pesma - rekla je Vesna, i otkrila da su Đole i ona preradile spotove za pesme "Ne veruj" i "Crne oči".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading