I DAN DANAS SE KAJE: Čola ODBIO da snimi hit baladu, a SADA je otkrivena prava ISTINA!

Autor:

Zabava

13.12.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić je dobio ponudu da snimi hit baladu ali je odbio, jer tada nije prepoznao da će to biti nesvakidašnji hit.

I DAN DANAS SE KAJE: Čola ODBIO da snimi hit baladu, a SADA je otkrivena prava ISTINA!

Foto: youtube.com

Davnih osamdesetih godina Zdravko Čolić odbio je prelepu baladu "Kad hodaš" koju mu je ponudio Momčilo Bajagić Bajaga jer u njoj nije prepoznao hit. Bajaga je odlučio da pesmu zadrži za sebe pa je tako objavio na albumu "Nek svemir čuje nemir".

Republika

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić

 

Bajaga je nakon tri decenije otkrio pravu istinu o tome zašto Zdravko nije prihvatio pesmu koja je urezana u mnoga srca.

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga

 

‒ Nije Čola odbio baš ovu verziju, iskreno, ponudio sam jednu slabiju. Imao sam jednu strofu viška i mislim da sam promašio glavnu temu. Moj kum Miša Aleksić i ja, a tada sam još bio u „Ribljoj čorbi“, otišli smo kod Zdravka Čolića i Kornelija Kovača i odneli im četiri stvari: „Tvoje oči“, „Afrika“, „Kad hodaš“... Iskreno, tu pesmu nisam dobro završio, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u toj verziji. Legenda je da Čola nije prepoznao dobru pesmu – ispričao je Bajaga za Kurir.rs 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading