SIN POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ ZAROBLJEN U ZAVEJANOM HOTELU: Laća se oglasio pa otkrio da PREŽIVLJAVA DRAMU, cela planina BEZ STRUJE!

Autor:

Zabava

12.12.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović se posle smrti majke, Marine Tucaković, retko se pojavljuje u javnosti, ali je aktivan na društvenim mrežama.

SIN POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ ZAROBLJEN U ZAVEJANOM HOTELU: Laća se oglasio pa otkrio da PREŽIVLJAVA DRAMU, cela planina BEZ STRUJE!

Foto: Instragram Printscreen

Laća se jutros oglasio na Tviteru, te otkrio da je ostao zaglavljen u zavejanom hotelu koji je ostao bez struje na planini Divčibare.

 

- Pozdrav s Divčibara, iz zavejanog hotela, bez struje - napisao je Laća.

 

 

- Rekoh ja da će struja biti ozbiljan problem na mojim Divčibarama. Bar ima dobre rakije - komentarisao je jedan od njegovih prijatelja.

Podsetimo, Laća je nakon Marinine komemoracije koja je održana mesec i po dana nakon njene smrti odlučio da se potpuno povuče iz javnosti.

- Zbogom civilizaciji! Ne zovite me i pustite me da se odmorim - napisao je Laća pre nekoliko dana na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading