NISAM DOBILA JEDAN, NEGO DVA PRSTENA: Ceca priznala da može sebe da ZAMISLI U VENČANICI! Otkrila da li će ponovo reći DA!

Autor:

Zabava

12.12.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da li je spremna da ponovo uđe u bračne vode.

NISAM DOBILA JEDAN, NEGO DVA PRSTENA: Ceca priznala da može sebe da ZAMISLI U VENČANICI! Otkrila da li će ponovo reći DA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je pred crnogorskom publikom, te je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" priznala da je posebno uživala.

- Toliko lep koncert, veseo, uživala sam na binu, imala smo neku posebnu koneckiju, toliko lepog sveta, omladine - otkriva pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Nedavno se u medijima pojavila vest da je zaprošena, kada je na njenom Instagram storiju zasijao prsten.

- Htela sam da napišem da nisam dobila jedan, nego dva! Mada, gluposti... Ja sam već rekla da se udavati više neću! Mogu ja sebe da zamislim u venčanici, ali da pevam na plejbek. Volim ja da oblačim venčanice, osećam se lepo u njima, ali da stanem ispred matičara ili popa - teško! - iskrena je bila Ceca.

 

 

Njen sin, Veljko Ražnatović, nedavno je proslavio 25. rođendan, a putem društvenih mreža čestitale su mu kako Ceca, tako i Anastasija uz dirljive fotogradije, a upravo je on odgovaran kada je pevačicin odabir garderobe u pitanju.

- On ne voli kad sam ja konzervativnije odevena, pa mi kaže: "Daj bre, šta si se zakopčala do grla, obuci se kao što si se oblačila". Ja kao i svako žensko volim da lepo izgledam i da sam dobro obučena, volim da imam lepe komade. Ako nemam za original, sigurno neću nositi fejk. Uvek sam pre za "no nejm" brend, koji nije poznat, pa da to skockam i da izgleda dobro, nego da kupujem fejk stvari, samo da bi pisalo da je neka marka - priznaje Ražnatovićka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Nedavno je u javnosti odjeknula vest da se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, razvode, a Ceca je prokomentarisala celu situaciju, jer se godinama u prijateljskim odnosima sa njima.

- A, to mi je jako žao! Oni su moji divni prijatelji, do zadnjeg momenta sam mislila da će uspeti da to prevaziđu, ali nekad je i bolje prijateljski razvod, nego brak u kojoj nema više te vrste ljubavi koja je potrebna za očuvanje tog odnosa. Divni su ljudi, znam da će biti i divni roditelji i nakon razvoda, i da će ostati prijatelji kroz život - iskrena je pevačica, pa otkriva ko je u njenom domu zaslužen za poklone ispod jelke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Ja samo svoj novčanik! I svi veruju u moj novčanik! Meni je Ilija, sestrin sin, koji ima osam godina odbrusio nedavno, ja kažem: "Ko ne bude fin, nema poklona, Deda Mraz sve sluša", a on: "Tetka... Znam ja da si ti Deda Mraz". Sve sam stekla sama i time se ponosim - zaključila je Ceca.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mladja

12.12.2021 15:50

Ovu Cecu treba zatvoriti