OTKAD NISI TI KRAJ MENE: Džejeva ćerka NEUTEŠNA, sa TUGOM u glasu pričala o ocu - MENI JE SVE GORE!

Autor:

Zabava

12.12.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija, otvorila je dušu i pričala o ocu i koliko joj fali.

OTKAD NISI TI KRAJ MENE: Džejeva ćerka NEUTEŠNA, sa TUGOM u glasu pričala o ocu - MENI JE SVE GORE!

Foto: instagram.com/marija_ramadanosvki

Legendarni pevač Džej Ramadanovski napustio je ovaj svet pre godinu dana.

Njegova naslednica Marija Ramadanovski gostovala je u emisiji "Premijera vikend specijal"  i otkrila sećanja na oca, ali i detalje o novoj pesmi koju je posvetila upravo njemu.

 

 

- To je moja prva pesma ''Otkad nisi ti kraj mene'', posvetila sam je svom ocu. Uspomene ne blede, pogotovo nama koji smo deo porodice - rekla je Marija.

- Previše mi nedeostaje. Kažu da vreme leči sve, ali meni je sve gore, i tek sada sam sigurna da se neće vratiti, i da ga više nema. Užasno je, mnogo je teško, ali pokušaću da nastavim dalje - dodaje Džejeva ćerka.

 

 

Ona je ovom prilikom otkrila je kako su izgledali Džejevi poslednji dani.

- Nije radio, više vremena smo provodili kod kuće, niko nije ni slutio da može tako nešto grozno da se desi. Poslednji dani nisu bili drugačiji od ostatka života, bio je bolestan, ali niko nije znao da će to da se desi - priča Marija.

 

 

- Aca i Džej već imaju jedna duet. Ja mogu samo da mu se zahvalim na pesmi koju je posvetio mom ocu, ponosna sam i zahvalna na tome - dodaje ona.

- Često vidim naslove kako su tatu svi zaboravili,morma da demantujem, ja nisma bila deo estarde, masa mene ljudi ni ne poznaje. Okrenuli su Andrijanu, devojku koja je bila 24 sata sa tatom, mene niko ne zove, ja to ni ne zameram niti očekujem. Nemam ništa protiv da kažem za bilo kog od tatinih prijatelja - otkriva Ramadanovska.

 

 

Osvrnula se i na film o životu njenog pokojnog oca, pa otkrila da nije direktno uključena u taj projekat.

- Znamo da planiraju neki film, ali mi kao porodica nemamo nikakve veze. Volela bih samo da budu istinite priče, ako se već snima film. Konkretno nas kao porodicu niko nije kontaktirao. Ja sam jako mlada, pričao mi je dosta o svom životu, ali ja ne znam mnogo o tome. Svakako bih volela da mi kao porodica imamo prava da vidimo o čemu se tu radi - zaključila je Marija.

 

 

Za kraj se osvrnula na pesmu koju je posvetila ocu, pa otkrila da li planira da se bavi muzikom:

- Najbitnije mi je da je ta pesma izašla na godišnjicu, jer sam to snimila zbog tate. Ne volim da planiram unapred, kako Bog kaže tako će biti - ispričala je Džejeva ćerka.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading