BIKOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Glumac i njegova izabranica počeli da ŽIVE ZAJEDNO, a njen rođak BIVŠI ZADRUGAR dao je svoj sud o ovoj vezi!

Autor:

Zabava

12.12.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić započeli zajednički život.

BIKOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Glumac i njegova izabranica počeli da ŽIVE ZAJEDNO, a njen rođak BIVŠI ZADRUGAR dao je svoj sud o ovoj vezi!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, instagram.com

Popularni glumac Miloš Biković često sa svojim fanovim i pratiocima na Instagramu deli fotografije i snimke i privlači veliku pažnju istim, posebno pripadnicama lepšeg pola.

Biković uživa u vezi sa Ivanom Malić, koja je po profesiji pravnica, a da je veza ozbiljna, svedoči i činjenica da se ona nedavno uselila u njegov iznajmljeni stan u centru grada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu Miloševih neozbiljnih veza, oni koji ga poznaju kažu da se glumac totalno promenio i da mu veza sa Ivanom veoma prija, te da s njom planira i zajedničku budućnost.

A prvi korak ka tome je početak zajedničkog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Zaljubljeni par trenutno uživa u Rusiji, gde Miloš u Moskvi radi na snimanju novog ostvarenja, odakle je objavio snimak iz automobila, a ženama je zapao za oko njegov prsten na desnoj ruci, pa su mnogi pomislili da se glumac verio ili oženio svojom izabranicom.

Biković ima ozbiljne namere sa Ivanom, inače rodom iz Bara, a kako izvor za "Alo" koji je blizak paru otkriva, oni će odmah nakon Nove godine zajedno otputovati u Ameriku. Njih dvoje će tamo spojiti lepo s korisnim, pošto Miloš ima obaveze promovisanja drugog dela filma "Južni vetar" sa svojim kolegama iz tog ostvarenja. U sklopu te američke turneje, oni će svaki slobodan trenutak i pauzu provesti zajedno, čemu se unapred raduju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Iako je poznato da Biković ne govori u javnosti o privatnom životu, mediji su da dobiju komentar povodom ovih saznanja, ali je njegov broj bio nedostupan, pošto se nalazi van Srbije.

Inače, Ivana je bliska rođaka bivšeg učesnika "Zadruge" Vladimira Tomovića, koji je za njenu novu vezu imao samo reči hvale. Njih dvoje su odrasli zajedno, te je Tomović srećan što je pronašla dečka kakav je Miloš Biković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Nakon povratka sa američke turneje, Biković i Ivana bi trebalo da se presele u glumčev nov luksuzni stan u novoizgrađenoj zgradi u jednom stambenom kompleksu na Dorćolu, blizu Kalemegdana. On je prošle godine pazario ovu nekretninu, a stan u istoj zgradi ima i Anastasija Ražnatović. Ono po čemu se ovaj stan ističe je ogromna dugačka terasa, koja je velika kao polovina njegovog stana.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading