UNUKA ANE BEKUTE SE NE ODVAJA OD NJE, A DEČKO JOJ JE FRAJER I PO: Sonjin dečko je pravi ŠMEKER, evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta pored sebe ima unuku Sonju, sa kojom provodi mnogo vremena, a evo kako izgleda njen dečko.

UNUKA ANE BEKUTE SE NE ODVAJA OD NJE, A DEČKO JOJ JE FRAJER I PO: Sonjin dečko je pravi ŠMEKER, evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Ana Bekuta nedavno se susrela sa dva velika gubitka, a za samo nedelju dana izgubila je kumu Merimu Njegomir i voljenog partnera Milutina Mrkonjića Mrku. Teške trenutke pevačica provodi u stanu, a prošle noći obavestila je svoje pratioce da je ipak odlučila da se vrati na velika vrata estrade. Podsetimo, nakon Mrkine sahrane, Ana je objavila vest da se povlači sa estrade, ali je ipak promenila svoj stav. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/republika

Ana Bekuta i Milutim Mrkonjić Mrka

 

U ovim teškim trenucima uz Bekutu je cela porodica, a najviše vremena provodi njena dvadesetogodišnja unuka Sonja. Podsetimo, Sonja je deo Aninog tima u pripremi kandidata tokom snimanja ,,Zvezda Granda", a poprilično joj sve ide u životu. Sonja uživa u ljubavi i srećno je zaljbuljena, a po njenim fotogorafijama na društvenoj mreži Instagram, može se zaključiti da je momak obasipa pažnjom svaki dan i čini je srećnom svaki dan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Polić (@httpsonja)

 

Sonjin voljeni dečko nije poznat javnosti, a ni sama Bekuta ne priča o potencijalnom zetu, no, njena unuka ne krije svoju vezu, već svoj privatni život čuva kao zmija noge. 

Kako je baka, koja je za Sonju posebno vezana, reagovala, ne možemo reći, jer komentar još uvek nismo imali prilike da dobijemo, ali sudeći po sreći kojom njena unuka zrači, verujemo da je izborom emotivnog partnera svoje mezimice i ona zadovoljna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Polić (@httpsonja)

 

Inače, njen dečko oduševio je devojke, kada je na Sonjinom profilu izašla slika na kojoj joj on pomaže oko nameštanja ciple.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading