TIJANA AJFON POSTAJE GLUMICA: Dobila je ULOGU U AMERIČKOM FILMU, a NE ZNA engleski jezik - ZNAM DOVOLJNO DA KUPIM TORBU!

Autor:

Zabava

12.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon tvrdi kako je dobila ulogu u jednom američkom filmu, ali joj engleski jezik ne ide od ruke.

TIJANA AJFON POSTAJE GLUMICA: Dobila je ULOGU U AMERIČKOM FILMU, a NE ZNA engleski jezik - ZNAM DOVOLJNO DA KUPIM TORBU!

Foto: prinscreen

Tijana Ajfon

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, navodno postaje glumica u jednom američkom filmu, gde će, kako pišu mediji tumačiti lik "opasne devojke".

Međutim, nikome nije jasno kako će to izvesti, s obzirom da joj engleski jezik ne ide od ruke, što je i sama jednom prilikom rekla.

 

 

- Pisano je već u medijima o tome. Istina je. Ne bih da otkrivam mnogo o tome, jer taj projekat duže traje. Trenutno radimo na jeziku, jer je moj engleski malo lošiji. Uglavnom, pričaćemo otom potom da se ne bi izjalovilo nešto. Čim ja nešto kažem, ono se izjalovi. Pričaćemo o tome kad dođe vreme - izjavila je Tijana.

Voditelj ju je pitao kako se u tom slučaju sporazumeva sa strancima, što je ona shvatila kao provokaciju.

 

 

- Moji prijatelji su iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ne znam na šta aludiraš. Slaba sam na tu temu. Kad odem u inostranstvo dovoljno znam engleski jezik da se snađem u butiku i kupim torbu, da se čekiram u hotelu i da uzmem avionsku kartu - rekla je Ajfonka.

- Sa svim svojim prijateljima se sporazumevam po Vuku Karadžiću, a engleski jezik ne koristim - dodala je Tijana za "Grand".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DR

12.12.2021 07:25

Za filmove u kojima ona glumi i ne treba puno pricati

Ja

12.12.2021 17:38

Kupice malu torbicu i vrteti na nekom cosku cekajuci musteriju glavna uloga nema sta😄