ALEKSANDRA SUBOTIĆ PROGOVORILA O NASILJU U PORODICI: Dok ga ne strpaju u zatvori, biće NASILNIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić progovorila je o nasilju u porodici i bez dlake na jeziku osudila svakog nasilnika.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PROGOVORILA O NASILJU U PORODICI: Dok ga ne strpaju u zatvori, biće NASILNIK! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

 

Poznata rijaliti zvezda i starleta Aleksandra Subotić na svom Instagram profilu progovorila je o porodičnom nasilju, čemu je čak i sama prisustvovala. Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga", sa Aleksandrom su učestvovali i njeni roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić, koji se nisu štedeli na brutalnim rečima. Međutim, kako su godine prolazile, situacija se malo stišala, ali svi pamte njihove brutalne svađe i reči koje su izgovarali jedni drugima. 

 

 

Međutim, Aleksandra je uvek bila protiv nasilja, pa je tako ovim putem apelovala na sve ljude da ukoliko primete nasilej ne ćute, nego prijave policiji. 

 

 

- Tvoje mišljenje vezano za nasilje u porodici?

 

 

- Mislim da nikada ne treba trpeti i ćutati, jer ko jednom udari - udari će opet. Samo je pitanje vremena kada će mu doći. Mrzim nasilnike i osuđujem svaki vid nasilja. Muškarci nad ženama i obrnuto, majke i očeve nad decom, nad životinjama - svaki vid nasilja osuđujem i smatram da mi kao društvo jako malo radimo na dizanju svesti kada je ta tema u pitanju. Ako čuješ da komšija bije ženu prijavi u policiju, možda spasiš život toj ženi, ako vidiš ženu da maltretira decu po ulici ili znaš za takav slučaj i to prijavi, ako tebe neko maltretira, a ne možeš da se odbraniš pozovi 192 i oni će ti pomoći. Država je regulisala zakon - naše je samo da reagujemo ili da se nađemo nekom u pomoći. Jednom nasilnik - uvek nasilnik. Dok ga/je ne strpaju iza rešetaka, a onda nasilnik postaje mali miš - napisala je Aleksandra na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Subotić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Janko

11.12.2021 13:01

Da li je ov završila osnovnu školu?

Nemanja

11.12.2021 13:01

Joj pokrij se usima polupismena zeno... Nasilje pa nasilje.....a psihicko nasilje... Pominje li to neko.... Ajde bre vise ste preterali sa laznim optuzbama..

Odgovori 11 3
Ja

11.12.2021 14:48

Važno da si ti ispametovala nešto starleto hvala bogu pa se dolazi do saznanja da je sve više lažnih i manipulativnih optužbi, ako hoćeš da pomogneš idi doniraj neki novac ugroženima a ne da daješ izjave polugola

Odgovori 10 2