BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ PROŠAO PAKAO SA TRI DECENIJE MLAĐOM SUPRUGOM: Bolelo me je, zašto sam ja KAŽNJENA? (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug Snežane Savić, Dragoslav Lazić prošao je težak period sa tri decenije mlađom ženom, a evo kako ona izgleda.

BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ PROŠAO PAKAO SA TRI DECENIJE MLAĐOM SUPRUGOM: Bolelo me je, zašto sam ja KAŽNJENA? (FOTO)

Foto: youtube.com

Glumica i pevačica Snežana Savić uživala je u braku sa reditelje Dragoslavom Lazićem, koji se sada našem u žiži javnosti kada se saznalo da je uplovio u ljubavnu romansu sa tri decenije mlađom suprugom. Podsetimo, Dragosalv je u 76 godini života dobio blizance sa novom suprugom, koja je zaintrigirala javnost, pa se mnogi pitaju na koji način je uspela da ga ukroti. 

Podećanja radi, Snežana i Dragoslav tokom braka dobili su naslednicu Anitu Lazić, a onda je okončao brak sa glumicom, te je neko vreme provodio sam i pokušavao da pronađe mir i spokoj. Nakon nekog vremena, tri decenije mlađa Snežanina koleginica uspela je da osvoji Lazićevo srce. 

Republika

Foto: youtube.com/Snežana Savić

Snežana Savić glumica

 

U pitanju je mlada glumica Dragana Turkalj, a poznavaoci kinematografije su mogli da je gledaju u serijama ,,Seljaci" i ,,Zvezdara". Inače, Dragoslav i Dragana uplovili su u brak 2003. godine, kada je pored svog prezimena samo dodala njegovo. Glamurozna proslava i venčanje su se održali u Koraćicima, a kuću im je ustupio venčani kum Velimir Bata Živojinović. Dragana je u toku braka podarila Dragoslavu poradila blizance, ćerku Iskru i naslednika Lazara, a svoju prvu ćerku sa Snežanom nikada nije odvojio od njih.  

U trenutku kada je odlučio da uplovi u zajednički život sa mlađom suprugom, Dragoslav je bio na meti osuda, jer je razlika u godinama tada bila tabu tema, a najveća podrška mu je bila baš supruga, koja je za medije dala izjavu i otkrila njihov odnos. 

Republika

Foto: youtube.com

Snežana Savić

 

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

 

 

Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Beba

11.12.2021 19:27

Strašno. Zaista to je prevelika razlika u godinama, neprirodno je i nenormalno. Grehota za tu decu što im je otac - deda