KRILA TRUDNOĆU 8 MESECI: Poznata voditeljka se PORODILA U 47. GODINI, a sad je pokazala kako izgleda njen NASLEDNIK! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

10.12.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Slađana Slavković porodila se u 47. godini i objavila fotografiju sina.

KRILA TRUDNOĆU 8 MESECI: Poznata voditeljka se PORODILA U 47. GODINI, a sad je pokazala kako izgleda njen NASLEDNIK! (FOTO)

Foto: Instagram.com/sla_sla

Voditeljka Slađana Slavković porodila se u 47. godini i rodila zdravog dečaka.

Voditeljki je ovo prvo dete, a kako prenose domaći mediji i mama i beba se osećaju odlično.

 

 

Vest da je u drugom stanju potvrdila je početkom novembra, kada je već bila u osmom mesecu trudnoće, a danas je na svom Instagram storiju objavila i prvu fotografiju bebe.

Foto: Instagram.com/sla_sla

Slađana Slavković

 

Slađana je svoju karijeru započela na "BK" televiziji, a potom nastavila na "Prvoj" gde je najpre napravila programsku šemu za emisije "Exkluziv" i "Exploziv", a zatim se zbog trudnoće povukla iz medija.

Podsetimo, voditeljka je oduvek čuvala svoju intimu za sebe, te je jednom prilikom izjavila čak, da ime svog partnera neće otkrivati nikada jer, kako je tada, istakla, to je promenljiva kategorija.

 

 

Srećna sam u ljubavi, ali to je sve što ću vam reći. Kao mlada novinarka u jednom intervjuu pomenula sam svog tadašnjeg dugogodišnjeg momka, a kasnije, kada smo raskinuli, svi su me i dalje pitali za njega. To me je naučilo da, kao što kaže jedna moja prijateljica, sve što u životu može da se promeni ne treba spominjati u medijima - objašnjava Slavkovićeva, koja tvrdi da je veliki protivnik braka.

Smatram da je brak bespotrebna papirologija i, bar što se mene tiče, neće se dogoditi. Planiranje potomstva ne bi trebalo deliti sa javnošću jer je to suviše intimna stvar - izjavila je jednom prilikom lepa voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading