EKSKLUZIVNE POTRESNE ISPOVESTI ZLATE PETROVIĆ I ĆERKE DŽEJA RAMADANOVSKOG: Ne propustite „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju od 13:30 na Pinku!

Autor:

Zabava

10.12.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu – uživo od 13:30 časova na TV Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić.

EKSKLUZIVNE POTRESNE ISPOVESTI ZLATE PETROVIĆ I ĆERKE DŽEJA RAMADANOVSKOG: Ne propustite „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju od 13:30 na Pinku!

Foto: printscreen/RTVPink

Nedavno je obeležena godišnjica smrti popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, a ove nedelje za „Premijera – Vikend specijal“ govori njegova ćerka Marija Ramadanovski, koja je i sama nasledila očev talenat za muziku. O teškoj godini bez oca, svim izazovima, ali i lepim trenucima koji su joj ostali u sećanju, Marija će govoriti pred premijernim kamerama.

Očekuje vas i velika životna ispovest folk pevačice Zlate Petrović. O teškom detinjstvu, prisilnoj udaji i mnogim temama o kojima do sada nije govorila, Zlata će govoriti u „Premijera – Vikend specijalu“, a saznaćete i zbog čega je zaplakala.

U studio kod Tijane i Bojane dolazi pop pevač Željko Samardžić, koji će govoriti o izazovima u karijeri tokom pandemije koronavirusa, planovima za budućnost, porodici, ali i Hašimoto sindromu, bolesti štitne želzde koja mu je nedavno dijagnostifikovana.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Zlata Petrović

 

Uživo u program uključiće se i regionalna pop diva Nina Badrić, koja je nedavno otkrila da je tokom boravka u Monte Karlu dobila poziv na večeru od popularnog holivudskog glumc Kevina Kostnera.

Posle velike pauze, u „Premijera – Vikend specijal“ uključiće se i pevačica Tina Ivanović, koja će otkriti zbog čega je nije bilo dugo u medijima i kada njeni obožavaoci mogu da očekuju novu pesmu.

Samo 19 dana deli nas od 2022. godine, a premijerna ekipa ne staje – bila je svim ključnim mestima i razgovarala sa svim aktuelnim ličnostima.

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u nedelju 12. decembra uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading