MARKO MILJKOVIĆ POKAZAO OCA: Suprug Lune Đogani otkrio u kakvom je odnosu sa njim! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Gagi Đogani proslavili su sa Markom Miljkovićem i njegovim oce slavu, a tom prilikom su svima pokazali u kakvim su odnosima.

MARKO MILJKOVIĆ POKAZAO OCA: Suprug Lune Đogani otkrio u kakvom je odnosu sa njim! (FOTO)

Foto: instagram/ luna_djogani

 

Rijaliti zvezda i novopečeni otac Marko Miljković neretko priča o svojoj prošlosti i roditeljima, pa tako njegovu porodicu nismo imali puno prilike da viđamo u medijima. Majku Nedeljku Miljković publika je imala svega nekoliko puta prilike da vide u javnim nastupima, dok je sa njegovim ocem potpuno drugačije situacija. Naime, Miljković skoro pa nikada ne priča o svom ocu, dosta se spekulisalo da njihovi odnosi nisu baš najidealniji, sve do sada, kaada je otkrivena istina. 

 

 

Naime, Marko je podelio sa pratiocima na Instagramu fotografije na kojima se vidi prava topla porodična idila. Marko je sa svojom voljenom suprugom Lunom Đogani, njenim ocem Gagijem i njegovim tatom proslavio slavu, što je ovekovečevio fotografijama.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković, Gagi Đogani

 

Njima je društvo pravila i naslednica Mia Miljković, koja je ove godine unela veliku promenu u njihove živote. Gagi i Markov otac pozirali su sa Mio, a sledeća fotografija pokazala je da je između njih zavladala porodična harmonija. 

 

 

Fotografije srećne porodice su raznežile sve pratioce na društvenim mrežama, zbog čega su odmah postale viralne, a posebno ih je razdražila scena kada ponosni dedovi drže svoju unuku u naručju.

Republika

Foto: Instagram.com

Gagi Đogani i otac Marka Miljkovića

 

Podsetimo, toko rijalitija ,,Zadruga 3" Markov otac bio je gost kod voditeljke Dušice Jakovljević i tom prilikom podržao je vezu Lune i svog sina. 

– Marko voli Lunu sigurno! Video sam i na televiziji, a i sam mi je pričao. Ona bi kod njega živela kao carica... - podržao je Marka i Lunu još tokom trajanja Zadruge 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Vesna

10.12.2021 13:11

SVE NAJBOLJE! Srećna slava Miljkovići u novom domu!

Odgovori 16 21
Dunja

10.12.2021 22:48

❤️ Srećna slava Miljkovići u novom domu!

Odgovori 6 12
Vladica

12.12.2021 17:58

A gde je baba bela Anabela? Nju nisu ni pozvali. Ni lunine sestre. Ni Markovu majku.