BILO MI JE NEPRIJATNO, MORALA SAM TO DA URADIM: Tijana Ajfon otkrila NEPOZNATE detalje života IZA REŠETAKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada biznismenka i starleta Tijana Ajfon prošle godine bila je uhapšena u akciji, zbog navodnog organizovanja prostitucije, a sada je otkrila nove detalje njenog života iza rešetaka.

BILO MI JE NEPRIJATNO, MORALA SAM TO DA URADIM: Tijana Ajfon otkrila NEPOZNATE detalje života IZA REŠETAKA! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Javnost je bila šokirala prošlogodišnjim hapšenjem starlete Tijane Ajfon, zbog navodnog organizovanja prostitucije, te je bila uhapšena na čamsu koji je prelazio reku Drinu i to ilegalno. Jedan od najvećih skandala bio je glavna tema u regionu, ali nakon svega što je prošla, Tijana, kako voli da istakne, ide uzdignute glave i ne osvrće se na loš period koji je iza nje. 

 

 

Naime, Tijana je nekoliko puta pričala o svemu što joj se desilo i tretmanu koji je imala dok je bila iza rešetaka, a sada je otkrila zbog čega je priznala krivicu i šta je pozadina svega. Nakon što je puštena iz zatvora, Tijana je otvorila salon lepote, koji joj je sada primarni izvor primanja, a ističe i da je policija bila blagonaklona prema njoj, jer je ona, nevino i nedužno stvorenje, koje je završilo iza rešetaja. 

 

 

- Držim salon lepote, bavim se kreiranjem, zarađujem na Instagramu od svog lepog izgleda, a to što ljudi pišu, pa, pričaju i za druge svašta. Policija je uvek bila dobra prema meni jer sam jedno nedužno, nevino stvorenje, pa nemaju zašto da me diraju jer sam najčistija osoba - istakla je Tijana za "Grand", pa otkriva zbog čega je priznala krivicu, te da je to uradila u razgovoru sa advokatom, kako se ne bi ,,vukla" po sudovima, a imala je i višak novca na računu, kojim je mogla da plati kaznu. 

 

 

- Sve je u redu i sa policijom u Crnoj Gori, i u Srbiji, i u Bosni i Hercegovini. Desilo se šta se desilo, morala sam da priznam krivicu da se ne vučem po sudovima, a i imala sam višak para pa sam platila kaznu jer me je smaralo da se vučem po sudovima. Živo sam biće, a sve je za ljude.

- Bilo mi je sve to neprijatno jer sam žensko i jer sam bila daleko od svojih, ali bila sam svesna da sam dovoljno jaka da sve prebrodim. Svakog čuda - tri dana dosta! Sve je to iza mene i iza moje porodice i neću da se vraćam na to jer mi je prelepo u životu. Dokazala sam sve kome je trebalo da dokažem, a čamac vozila nisam nego sam Drinu preletela metlom - dodala je u svom maniru Maksimovićeva. 

 

 

Tijana se dotakla i koliko joj je bilo teško na početku njenog privatnog biznisa, jer je u tom trenutku krenula svetska pandemija, koja je dosta uticala na rad njenog salona. Međutim, kako je vreme prolazilo, situacija je postajala sve bolja i bolja, što je Maksimovićevoj ulilo nadu da će uspeti u svom devojačkom snu. 

- Posle pritvora sam imala najmanje novca u životu. Tada sam otvorila salon i uložila u njega sve što sam imala, a onda je krenula korona. Sve je stalo, pa je svima preostalo da se oslone samo na ušteđevinu jer nije bilo reklama, nije bilo gostovanja, nije bilo toga da te neko pozove u klub i da ti kaže da sediš u njemu za toliko-i-toliko novca. Svako je trošio koliko je uštekao, a ja sam, hvala Bogu, uštekala dosta. Šestog u mesecu sam otvorila salon, a uhapsili su me 26-og. Dosta novca je otišlo na advokata, kao i, kad sam izašla, na kirije, gluposti, plate... Ostala sam bez dinara, na nuli, ali sam rekla sebi da ću okrenuti novi list - istakla je Ajfonka i dodala za kraj:

 

 

- Mnogo puta sam padala u životu, i psihički i svakako. Što je to problem?! Zaradiće se pare. Popularnost koju sam imala od ranije i koju sam stekla tada mi je pomogla da se vratim među žive. Prodala sam auto, sat, sve živo. Niko to nije video jer sam ja izlazila i smejala se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading