BIO JE KLINIČKI MRTAV SA 16 PRELOMA U TELU ZBOG NASTUPA SA URAGANKAMA: Potresna ispovest koreografa koji je bio na ivici SMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati koreograf Alen Sesartić doživeo je nesreću 5. januara kada je krenuo na sastanak sa članicama tria ,,Hurricane".

BIO JE KLINIČKI MRTAV SA 16 PRELOMA U TELU ZBOG NASTUPA SA URAGANKAMA: Potresna ispovest koreografa koji je bio na ivici SMRTI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedan od najtraženijih koreografa na Balkanu, koji je rodom iz Hrvatske Alen Sesartić je progovorio o strašnoj nesreći koju je doživeo u trenutku kada je bio u putu za Beograd, kako bi ostvario još jednu saradnju za muzičkim trio ,,Hurricane". 

Alen priča da je imao 16 preloma na telu, a da je trebalo 40 minuta da neko pozove pomoć, te da je bio klinički mrtav.

- Imao sam 16 preloma. Četrdeset minuta je trebalo da nam neko pozove pomoć, a tada je u Lici bilo -20 i sneg. Bio sam klinički mrtav, a najgore u celoj situaciji je što je neko sa skrivenog broja nazvao moju mamu i rekao da sam poginuo -rekao je Alen za 24sata.hr.

 

 

On je ostvario uspešnu karijeru u plesu, a radio je za gotovo sve velike balkanske zvezde, ali i za Lejdi Gagu, Avićija, Vitni Hjuston.

Inače, najpoznatiji balkanski koreograf je ostvario i saradnju sa velikim svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, Avićija, ali i Vitni Hjuston. Alena je zapravo pronašla pevačica Doris Dragojevića, koja je odlučila da mu pruži idealnu priliku da se dokaže, a tada je kako kaže i sam imao svega 17 godina. Veliku popularnost u Srbiji je stekao početkom 2021. godine kada je dobio poziv da radi za ,,Hurricane". Naime, on je ka Beogradu krenuo 5. januara, kada se nesreća zapravo i dogodila. Do nesreće je došlo kada je automobil proklizao zbog leda i snega koji su se našli na putu. 

 

 

- Pojas mi je prikliještio vrat i počeo sam se gušiti kako mi je jezik upao u grlo, srećom poznanik ga je u zadnji čas izvadio nakon čega je i on pao u nesvest - rekao je Alen medijima.

Oporavak je trajao čitavih devet meseci, zbog čega je bio onemogućen da se bavi svojim omiljenim poslom - plesom. Međutim, sada, kada je sve prošlo, Alen ponovom srećno pravi neverovatne pokrete koji su osvojili svet. 

 

 

- Svaki čovek u sebi ima neverovatnu snagu, samo je treba pronaći - poručuje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading