BAKA PRASE JE BIO NEMILOSRDAN PREMA PREMINULOJ KIKI JUTJUBERKI: Nedeljama je MALTRETIRAO i VREĐAO, njegovi fanovi joj poručivali "Ubij se", a onda je ODUZELA sebi život!

Autor:

Zabava

09.12.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kika Đukić, jutjuberka koja je oduzela sebi život, bila je žrtva nasilja preko interneta, a nedeljama je vodila rat sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prasetom.

BAKA PRASE JE BIO NEMILOSRDAN PREMA PREMINULOJ KIKI JUTJUBERKI: Nedeljama je MALTRETIRAO i VREĐAO, njegovi fanovi joj poručivali "Ubij se", a onda je ODUZELA sebi život!

Foto: Instagram/kikax3, E-stock

Sprska influenserka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život, nakon duge i teške borbe koju je vodila sa unutrašnjim demonima, a njeni prijatelji su se oglasili i potvrdili njenu smrt. Detaljnije pročitajte klikom OVDE

Međutim, Kika je postala popularna nakon njene drame sa Bogdanom Ilićem, poznatiji kao Bake Prase. Naime, Kristina i Bogdan su se zakačili i žestoko prozivali preko društvenih mreža, a mesecima unazad Ilić je prozivao i žestoko ,,kanalio" njegovu preminulu koleginicu. 

Naime, jedan od Bogdanovih klipova glasi ,,DRAMA v5.3 - KIKA LAŽE DA IMA RAK - ZAŠTO JE STVARNO ĆELAVA", tokom kog je Baka Prase sve vreme ponižavao i vređao Đukićevu.

 

 

Bogdan je želeo da dokaže da Kika nema rak, kako se spekulisalo na društvenim mrežama, zbog njenih objava, pa je u sve uvukao i doktorku Kristinu Davidović, koja je sa jutjuberkom imala saradnju. 

 

 

Drama se razvila u pogrdne reči i vrežanje Kikinog izgleda, pa je Baka Prase komentarisao i njene usne i izgled.

No, da otkrijemo šta je uzročnik njihove svađe. U jednom trenutku Kika je objavila video snimak na Jutjub platformi, gde je objasnila da se joj ,,gade" drame jutjubera i njenih kolega, koji preko ružnih reči i brutralnih prozivki žele da budu deo poznatih. Između ostalog, Baka Prase se pronašao u njenim rečima, te je odlučio da započne dramu sa njom, pa je svaki njen video snimak koji je objavila analizirao, ističući da je njen sadržaj neprikladan za decu, jer sa majkom sedi i komentariše neprimerene komentare koje je dobijala na Instagram društvenoj mreži. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Stvar je potpuno izmicala kontroli, jer je Ilić u tom trenutku svakako bio ,,jači" jutjuber po pregledima i uticaju na omladinu, pa su ga klinci i klinceze slepo slušali i odlazili na Kristinine video snimke, gde su ostavljali lavinu negativnih komentara, psovki, teških reči i kletvi poput ,,Idi ubij se", ,,Sramoto" i slično. Majka Đukićeve nije mnogo mešala u ćerkin sadržaj, a bila je i čest gost u njenim klipovima, koji su bili vrlo škatljivog sadržaj od toga da komentarišu zgodne momke, do toga da joj pali kosu, zbog popularnog frizerskog tretmana. 

 

U jednom trenutku na televiziji Prva u jutarnjem programu gosti su bili baš Kristina i Baka Prase, koji su se suočili nakon svih prozivki na internetu. Budući da je Bogdan naneo veliki bol mladoj koleginici. U tom trenutku, fanovi ova dva influensera su u jednom trenutku želeli i vrlo često da se fizički obračunaju, što je uznemirilo roditelje i javnost. 

 

 

Poznato je da je Kika bila žrtva nasilja preko interneta, poznat kao sajber buling, koji je danas sve više zastupljen među mladima. Kika je na dnevnom nivou dobijala i nekoliko desetina loših i uvredljivih komentara, koji su vrlo lako mogli da budu jedan od razloga njenog samoubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ilija

09.12.2021 13:20

Treba istražiti uzroke njenog samoubistva.

Odgovori 13 3
Gordana

10.12.2021 12:30

@Ilija - Ilija treba tebe ubiti a ond aistraziti razloge tvog ubistva, jer branis ubicu.

Bolek

09.12.2021 15:50

Ruzno je da se sada osvrcete na klipove sa bakom, to je davno bilo. Uostalom vi imate sekciju zadruga, na kome svakodnevno promovisete nasilje i ponizavanje.

Odgovori 16 7
Tajson

09.12.2021 22:09

@Bolek - Ovo prase, svinju bas cu upoznati i pitati neke stvari