SLOBA UPOREDIO ŽIVOT U BRAKU I VANBRAČNOJ ZAJEDNICI! Pevač otkrio da uživa sa verenicom Jelenom, pa dodao: SVE JE TO JEDAN ŠLAG NA TORTI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović otkrio nam je planira li konačno da po drugi put stane na ''ludi kamen.''

SLOBA UPOREDIO ŽIVOT U BRAKU I VANBRAČNOJ ZAJEDNICI! Pevač otkrio da uživa sa verenicom Jelenom, pa dodao: SVE JE TO JEDAN ŠLAG NA TORTI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevač Sloba Radanović pevaće na Jahorini u sklopu Balkan Muzic Festivala, a kako se bliži Nova godina, otkrio nam je sprema li se za praznike

- Dva puta sam pevao na Jahorini, imamo lepe uspomene, jednu doduše lošu. Zaglavio nam se kombi, morali smo da ga guramo da bismo izašli iz snega. Šalu na stranu Jahorina je mnogo lepa planina i mnogo lepo mesto, jedva čekam taj koncert - započeo je Sloba i otkrio kako planira da provede vreme nakon praznika koji će mu biti radni:

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović o Novoj godini

- Ići ću na jedan mini odmor, imaću jedno pet dana slobodno, tako da ću ići na Bled kod prijatelja u Sloveniju.  

Sloba je bio pet godina u braku koji se završio razvodom, a sada je već dve godine srećno veren, a nas je zanimalo hoće li u Novoj 2022.godini, ponoviti svoje sudbonosno ''DA'', kao i da li po njegovom mišljenju taj ''papir'' znači nešto posebno:

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović o braku

- Jelena i ja i sad kao da smo u braku, mi živimo zajedno, kao porodica smo. Ne mogu da kažem da ne znači, znači, vi ste supružnici na tom papiru, ali nama je život takav da živimo kao porodica, već dve godine živimo zajedno, tako da će taj papir biti šlag na tortu.

Šta je Sloba još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pamela

09.12.2021 08:34

Sloba i Jeja su predivan par

Odgovori 0 11
Jagoda

09.12.2021 09:14

A briga o deci? Brigo moja predji na drugoga.