BREGA VOZI AUTO STAR VIŠE OD TRI DECENIJE: BATALIO džipove, pa kupio OVAJ automobil! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović više uživa da vozi auto star tri decenije.

BREGA VOZI AUTO STAR VIŠE OD TRI DECENIJE: BATALIO džipove, pa kupio OVAJ automobil! (FOTO)

Foto: ST/D.Kadić

Čuveni Goran Bregović važi za jednog od bogatijih muzičara, i među prvima je kupio jaguara pre više od 30 godina, a sada ga je uhvatio "Paparaco lov" kako vozi svog omiljenog četvorotočkaša "trabanta" iz 1990-te godine.

Republika

Foto: prinscreen/youtube/Paparacolov

Goran Bregović

 

Dok njegove kolege haraju ulicama u skupocenim autobilima, Goran uživa u svojim omiljenim kolima starim više od tri decenije.

- Volim 'trabanta' i lakše ću ti dati mercedes da voziš nego 'trabanta'. Volim te utopijske koncepte, pa i tu utopiju da se napravi auto koji će svako moći da kupi. To je tako lepo, je li? - rekao je jednom prilikom čuveni Brega.

Republika

Foto: prinscreen/youtube/Paparacolov

Goran Bregović

 

U medijima se nedavno pisalo da je Brega kupio "trabanta" nakon što su mu u kratkom roku, lopovi ukrali dva skupocena džipa. Navodi se da je Goran kupio ovaj automobil tako što je slučajno u novinama video oglas, pa je pomislio da će ga lopovi ostaviti na miru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading