VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O RELJI POPOVIĆU: Ja sam TAŠTA za POŽELETI!

Autor:

Zabava

08.12.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Vesna Dedić rešila je da komentariše njen život, ali i život sa Reljom i Nikolijom.

VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O RELJI POPOVIĆU: Ja sam TAŠTA za POŽELETI!

Foto: youtube.com/printscreen

Vesnu Zmijanac svi poznaju kao popularnu pevačicu, a ne kao običnu ženu, koja je duhovita, domaćica i odlična kuvarica.

Vesna je u intervjuu za Stori otkrila kako je nakoh 40 megahitova ostala prizemna.

 

 

- Muzikom sam počela da se bavim iz ljubavi, a ne zbog popularnosti, i to tako traje već pola veka. Onog momenta kada pustim glas više nisam besna i nervozna. Nikada nisam sebe smatrala zvezdom, ali to tako uglavnom ide - veliki ne znaju da su veliki.

Vesna priča da je rešila da se posveti sebi i svojoj sreći pa je tako sagradila kuću na Bukulji i odselila se tamo.

- Shvatila sam da je sreća relativna i da treba uživati, jer ne znači da će je i sutra biti. Kad sam se umorila od svega rešila sam da sagradim kuću na Bukelji i preselila sam se tamo. Bila sam u vrlo lošem stanju. Preispitivala sam se šta ja to činim  od svog života, i šta da radim dalje. Mogla sam da skrenem sa puta, ali sam rešila da se povučem, počnem da zidam kuću, oformim divnu baštu, a onda nakon nekog vremena da nastavim tamo gde sam stala.

 

 

Pevačica se požalila da ju je njena lepota dosta koštala, jer nikada nije mogla da stekne pravog prijatelja.

- Svi su u meni videli samo lepoticu. Mnogo puta sam nekome htela da budem samo drugarica i na kraju, kako me ta lepota ne bi koštala, počela sam da glumim muškaraču.Često sam se osećala usamljeno jer me niko nije gledao kao običnu ženu, odličnu kuvaricu... Niko nije želeo da upozna tu Vesnu, pa mi je tako lakše bilo da budem sama, da čitam i da se bavim stvarima koje su me ispunjavale - priča Vesna i dodaje da je ovo ujedno i bio razlog zašto nije mogla da nađe partnera.

- Osoba sa kojom se poklapam na svim nivoima se na kraju uvek ispostavi da je tuđa. To je postao veliki problem nakon što sam napunila 30 godina. Dok sam bila mlada važnije mi je bilo da gradim karijeru. Svi se prvo zaljube u pevačicu Vesnu Zmijanac, onda posle par meseci bi svi da me zatvore u kuću da im kuvam, a ja se tad samo okrenem i odem bez pozdrava. Spas za tugu sam nalazila u muzici, niko nije mogao da me usreći u toj meri kao što je mogla muzika.

 

 

Vesna tvrdi da je veliku životnu prekretnicu doživela kada je rodila ćerku Nikoliju, a sada je rešila da otkrije da je želela bar petoro dece.

- Da sam se ja pitala, rodila bih bar petoro dece ali jednostavno nije išlo. Nikolija je bila prekretnica u mom životu iako sam je dobila tek u 33-oj godini. To mi je bila prekretnica u mom životu, prioriteti su mi se promenili i počela sam da živim drugačijim životom.

Po medijima se priča da su pevačica i njen zet Relja Popović u lošim odnosima, a sada je Vesna otkrila šta je prava istina.

 

 

- Zašto bih ja bila u lošem odnosu sa njim? Šta ja to mogu njega da posavetujem, koji auto da kupi? To su gluposti. Ko još sluša tasta i taštu? Ja sam tu da ih pitam ako mogu nekako da im pomognem, ako mogu nešto da skuvam i to je to. Tašta sam kakva se samo može poželeti.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading