ANA BEBIĆ DOBILA DETE: Pevačica objavila srećne vesti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznici nam stižu ranije! Počeo je projekat S music by Angellina! 4 pesme je napisala ova talentovana devojka ali prvi put će njene pesme u jednom ovakvom projektu da izvede neko drugi. Radio S joj je pružio ovu priliku i po prvi put sarađuje sa Anom Bebić, Igorom Simićem, Lenom Kovačević i Eminom.

ANA BEBIĆ DOBILA DETE: Pevačica objavila srećne vesti! (VIDEO)

Foto: instagram.com/anabebic_

 

Najhrabrija da započne i otvori ovaj projekat je Ana Bebić a pesma se zove Telepatija. Kaže da je mnogo voli i da se nada da će se ljudima isto svideti. Super se skapirala sa Angellinom i ovih dana su se čule po 100 puta dnevno.

O pesmi Telepatija pričaju još od letos, Ani je već na prvo slušanje bila baš zanimljiva: ‘Pesma je bila vrlo nisko postavljena, prilagođena Angellini, ali kad smo je malo podigli i prilagodili meni, dobili smo neki skroz drugi fazon i shvatili smo da je to to!’

Ana kaže da je na predlog Radija S prihvatila da radi sa jednom mladom i talentovanom osobom kao što je Angellina i da joj nisu smetale njene godine, da je na ovoj projektu prihvati kao mentorku.

Republika

Foto: Ivaca Savić

Ana Bebić pevačica

 

Angellina je isto vrlo zadovoljna: ‘Energija je bila fenomenalna, sve je išlo lagano, bilo nam je prezabavno u studiju. Baš sam zadovoljna što je pesma završila kod Ane iako mi je uvek malo žao kad treba da dam nekom pesmu koju stvorim. Ali kad ti je najviše žao, e tad je najbolje. Jer pesme su mi stvarno kao deca, kao da sam Ani dete dala!’

Telepatija je vesela pop pesma, ubaciće vas u praznično raspoloženje čim čujete refren, a Ana peva o povezanosti sa nekim koga volimo, kad prakično čitamo misli jedni drugima, što nam posebno znači u prednovogodišnjoj atmosferi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading