DANAS JE POZNATA PEVAČICA A MALO KO ZNA KAKO JE ZAPOČELA KARIJERU: Umesto OSMEHA, prolila GORKE SUZE!

Autor:

Zabava

08.12.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijera Aleksandre Bursać započeta je skandalom, kada je pevačice bila prevarena.

DANAS JE POZNATA PEVAČICA A MALO KO ZNA KAKO JE ZAPOČELA KARIJERU: Umesto OSMEHA, prolila GORKE SUZE!

Foto: prinscreen/youtube

Aleksandra Bursać važi za jednu od najpopularnijih mlađih izvođača, a karijeru je započela u takmičenju "Zvezde Granda" davne 2005. godine kada je imala samo 16 godina.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać

 

Aleksandra se nije proslavila u prvoj sezoni jer nije prošla u prvih 12 finalista, ali je pevačica bila uporna te je opet pokušala tri godine kasnije. Međutim, ni tada nije stigla do velikog finala, ali je dobila svoju prvu pesmu "Padale su kiše" koja je za kratko vreme postala hit.

Republika

Foto: prinscreen/youtube

Aleksandra Bursać u Zvezdama Granda

 

Iako se Aleksandra probila, glavna tema je bio njen ljubavni brodolom koji je doživela kada ju je tadašnji dečko, fitnes instruktor Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom. Bursaćeva je ovo junački podnela te je i sama javno pričala o tome, dajući podršku drugim ženama koje prolaze kroz isto, prenosi Objektiv.rs.

 

 

Pevačica se dosta promenila od svoje 16-te godine do sada, a što je iznenađujuće jeste da Aleksandra nije imala ni jednu estetsku korekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading