SALE TROPIKO UHVAĆEN NAKON RAZVODA OD JOVANE PAJIĆ ISPRED STANA: Pevač UNEZVEREN, kao muva bez glave! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sale Tropiko nakon objave da se razvodi od supruge Jovane Pajić, uhvaćen je samo nekoliko dana ispred zgrade.

SALE TROPIKO UHVAĆEN NAKON RAZVODA OD JOVANE PAJIĆ ISPRED STANA: Pevač UNEZVEREN, kao muva bez glave! (FOTO)

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Bračni par Jovana Pajić i Sale Tropiko šokirali su javnost kada su priznali da su nedavno stavili tačku na njihov brak koji je trajao deset godina. Spekulisalo se da je krivac za to pevačica Marija Šerifović, koja je mnogo vremena provodila sa Pajićevom, ali njih dvoje to nisu ni negirali, ali ni potvrdili. 

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Sale Tropiko Paparaco lov

 

Kako je poznato, Jovana se sa decom pre dva meseca spakovala i napustila porodičan stan, te se uputila ka roditeljima, koji su joj pomagali sa naslednicima. Međutim, nakon ovog skandala, Jovana se potpuno povukla, dok je Sale nastavio uredno sa svojim nastupima. 

Ekipa emisije ,,Paparaco lov" uhvatile su Tropika u njegovim svakodnevnim aktivnostima i to ispred stana gde trenutno sam živi. Ono što su svi primetili, jeste da se Sale potpuno ležerno oblači i ponaša, a po izlasku iz zgrade, ušao je u kola i odvezao se u pravcu. Međutim, na licu je moglo da se primeti oronuli izraz, zbog čega su mnogi pomislili da je u pitanju samoća, tuga ili prosto iscrpljenost zbog obaveza. Čak je u jednom trenutku uzeo mobilni telefon u ruke, te je obavio razgovor sa nekim. 

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Sale Tropiko nakon razvoda

 

Međutim, Sale i Jovana su se, čim se saznalo da su se razveli, oglasili i demantovali da je razlog njihovog kraha bilo kakva prevara.

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu - rekao je pevač za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading