ANA BEKUTA ODLETELA NA VRATA DAŠE MRKONJIĆ: Zajedno SAHRANILE Mrku, a pevačica sada poručila njegovoj supruzi jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta, kako prenose mediji, otišla je kod Dragane Mrkonjić Daše, a tom prilikom odlučila je da joj ponudi pomoć koja joj je potrebna.

ANA BEKUTA ODLETELA NA VRATA DAŠE MRKONJIĆ: Zajedno SAHRANILE Mrku, a pevačica sada poručila njegovoj supruzi jedno! (FOTO)

Foto: e-stock agency

Političar Milutin Mrkonjić Mrka sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njena je na večni počinak ispratila hodra ljudi, među kojima su bile njegove voljene Ana Bekuta i prva supruga Dragana Daša Mrkonjić. Mnogi su primetili da Daša nije prišla Bekuti, a ni pevačica se nije usudila na ovaj korak. 

Ani i Daši najteže je bilo u trenutku kada je Beki Bekić zapevao pesmu ,,Čubura", jedna od omiljenih pesmi pokojnog Milutina, a pre toga, svirači su u povorci svirali Bekutinu pesmu ,,Treba vremena", koju je on najviše voleo. 

 

 

Poznato je da je Milutin do zadnjeg dana vodio računa o njegovoj prvoj supruzi Daši, a sada su se pojavile spekulacije da je političar to zaduženje ostavio njegovoj voljenoj Bekuti. Međutim, brigu o Dragani preuzeli su njegovi prijatelji iz partije SPS-a. 

- Daša je u velikoj žalosti, ona i Mrka su imali dug zajednički put i ona je neodvojivi deo njegovog života. Brinućemo o njoj, to je i naša obaveza prema Mrki koju ćemo da ispunimo - izjavio je Ivica Dačić.

 

 

Međutim, i pored toga, Bekuta je skupila hrabrosti, te se uputila ka Dašinom domu, kako bi joj ponudila pomoć. Kako izjavljuje izvor za Star, Ana je uvek bila upućena u to koliko je Mrka brinuo o Daši, pa je odlučila da nastavi njegov rad i ponudi Daši pomoć koja joj je potrebna. 

- Ana zna koliko je Mrka vodio računa o Daši i bilo mu je bitno da ona u svakom trenutku bude zbrinuta. Isto tako, svesna je da je nju slomila Mrkina smrt, pa je zato otišla kod nje u posetu. Rekla joj je da ne brine i da će ona jednako da brine o njoj kao što je to činio Milutin. Međutim, Daša joj se zahvalila i rekla da nema potrebe za tim, da ona ima penziju i da su tu Mrkini prijatelji koji će voditi računa o njoj. Verovatno zbog tog tajnog susreta nisu ni imale potrebu da pričaju na groblju. Dogovorile su se da će nastaviti da imaju kontakt, i Ana je zamolila Dašu da prvo nju pozove ako joj bilo kakva pomoć zatreba. Inače, Daša će sada naslediti Mrkinu penziju koja je bila oko 100.000, a kada se ona umanji za 30 odsto, kako nalaže zakon, to znači da će Mrkina udovica primati 70.000 dinara - priča Mrkin prijatelj.

Iako se šuškalo da se Ana i Daša ne podnose, te da se na groblju videlo da su suparnice, to nije stvarno tako. Njih dve su se sastale pre sahrane, dogovorile sve, a na dan sahrane su bile obe pretužne i slomljene, svaka je bila u svom bolu. Zar je trebalo da se grle i ljube da narod vidi da su one u korektnim odnosima. Najbitnije je da su obe Milutina ispratile dostojanstveno, a samo one znaju kako će dalje - završava izvor za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading