POSLE TRI DECENIJE ISPLIVALO NA VIDELO: Lepa Brena je njenoj koleginici donela sreću, ona je uhvatila BIDERMAJER na svadbi! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena i njen suprug Boba su proslavili trideset godina braka, a sada je isplivalo na videlo koja pevačica je uhvatila skupoceni bidermajer!

POSLE TRI DECENIJE ISPLIVALO NA VIDELO: Lepa Brena je njenoj koleginici donela sreću, ona je uhvatila BIDERMAJER na svadbi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Estradni par Lepa Brena i Boba Živojinović su juče proslavili trideset godina braka, a ono što je poznato jeste da se pre tri decenije pevačica zaklela na vernost svom izabraniku na glamuroznoj svadbi koja je koštala preko 50. 000 nemačkih maraka. 

Na svadbi su se našle razne skupocene đakonije, preko 650 jela, torta je imala pet spratova, a pokloni su stizali sa svih krajeva sveta. Ono što je sve frapiralo jeste kada se Brena pojavila u venčanice prestižne modne kuće ,,Dior", za koju je izdvojila pozamašnu cifru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Međutim, o svadbi o kojoj se i danas priča, u medijima je poznato sve, svaki detalj, osim jednom, a to je - ko je uhvatio bidermajer?

Ta tajna je sada otkrivena, a to je učinila Brenina koleginica, kojoj je izgleda taj buket cveća bio prekretnica u životu. Naime, u trenutku kada je Fajreta bacala bidermajer, iza nje su se nalazile prijateljice i koleginice, a kako verovanje glasi, ona koja uhvati ovaj specifičan buket cveća će sledeća stati na ,,ludi kamen". Taj trenutak se desio baš pevačici Dragani Mirković koja je uhvatila skupoceni bidermajer. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Mirković dobila poklon od supruga

 

Devet godina kasnije od Brenine svadbe, koja se desila 1991. godine, Dragana je stupila u bračne vode sa njenim sadašnjim suprugom Tonijem Bjelićem, a i dan danas zna da istakne da je to ljubav za ceo život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading