PARTNERKA ANE BRNABIĆ KRIJE VELIKU TAJNU NA TELU: Milica Đurđić pokazala detalj za koji javnost nije znala! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Đurđić je na svom telu, pre nekoliko godina uradila tetovažu sa posebnim značenjem.

PARTNERKA ANE BRNABIĆ KRIJE VELIKU TAJNU NA TELU: Milica Đurđić pokazala detalj za koji javnost nije znala! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

ST/D. KADIĆ

Partnerka premijerke Ane Brnabić, Milica Đurđić nedavno je pozirala pred objektivima za jedan magazin namenjen arapskom tržištu, a tokom fotografisanja svi su uočili jedan detalj koji do sada nije bio poznat javnosti. Naime, Milica je radiolog beogradskog Kliničkog centra, a njenim novim editorijalom pokazala je da poseduje i talenat za modeling. Đurđićeva je u intervju istakla da nije rob mode, te da ne prati svetske trendove, već da se oblači u skladu sa njenim ukosom i mišljenjem, te da joj je bitno da izgleda pristojno i ugledno. 

 

 

- Značajnih žena u srpskoj istoriji je mnogo. One su se posebno isticale u teškim vremenima. Recimo, Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, zatim velika slikarka Milena Pavlović-Barili, kao i hrabra Biljana Srbljanović - navela je, između ostalog, Milica.

Dok je pozirala, Milica je pokazala jedan detalj za koji javnost nije znala, a u pitanju je njena tetovaža. Naime, na desnoj ruci, Milica je pre nekoliko godina istetovirala apstraktni tribal, a značenje iste je samo njoj poznat. Atraktivna doktorka je tetovažu istetovirala tačno na mestu gde se meri puls, gde se mogu osetiti otkucaji srca, pa mnogi mogu povezati baš to značenje njenog tribala na desnoj ruci. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ana Brnabić i Milica Đurđić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragi

08.12.2021 09:14

Da nije ONA tajna?

istina

09.12.2021 06:12

Da izgleda ugledno?