UDOVICA POKOJNOG PEVAČA NA RUBU EGZISTENCIJE? Živi u 20 kvadrata, zbog izgleda kuće su svi u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Dvornik pohvalila se na društvenim mrežama da je kupila novu kuću, a svi su ostali u šoku kada su videli kadrove njenog toplog doma kako on izgleda spolja.

UDOVICA POKOJNOG PEVAČA NA RUBU EGZISTENCIJE? Živi u 20 kvadrata, zbog izgleda kuće su svi u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Facebook.com

Danijela Dvornik, inače udovica pokojnog muzičara Dina Dvornika na društvenim mrežama pohvalila se njenom novom kućom, a mnogi su ostali iznenađeni njenim izborom. Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija kako izgleda skromni dom Dvornikove, koji se nalazi u Braču. 

Danijela je odlučila da se skući u skromnom toplom domu, koji će urediti po svom ukusu, o čemu je obavestila svoje pratioce na Fejsbuk društvenoj mreži. Danijela je sa pratiocima podelila samo neke kadrove kuće, a komentari su se usijali. 

 

 

Ono što se sve iznenadilo jeste što pejzaž koji su imali prilike da vide jeste kuća u kamenu, a u opisu je otkrila i koliko iznosi kvadrata njen novi dom. 

- Moja "tiny" (20 m2) in rpogress. Sreća neopisiva - napisala je Danijela ispod fotografije. 

 

 

Danijela je ovu fotografiju podelila na jednoj grupi, a članovi iste su odmah započeli lavinu komentara, a uglavnom su bili pozitivnog karaktera.

- "Kakav raj", "Rentiraj nam dom, nekad", "I ja bih ovde boravila" -  samo su neki od brojnih komentara oduševljenih ljudi.

Republika

Foto: Facebook.com

Danijela Dvornik kuća

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading