PROCURIO SNIMAK JOVANE JOKSIMOVIĆ: Otkrivena VELIKA TAJNA voditeljke, njeno ponašanje prema kolegama ŠOKIRALO sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović uhvaćena je u šminkernici, a evo kako se ponaša prema njenim kolegama sa televizije.

PROCURIO SNIMAK JOVANE JOKSIMOVIĆ: Otkrivena VELIKA TAJNA voditeljke, njeno ponašanje prema kolegama ŠOKIRALO sve! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

 

Voditeljka Jovana Joksimović, supruga muzičara i pevača Željka Joksimovića jedna je od zapaženijih javnih ličnosti, koju svako jutro imamo prilike da vidimo na malim ekranima. Međutim, ono što se mnogi pitaju jeste kako se Jovana ponaša kada se kamere ugase. 

 

 

Na Instagramu se pojavio snimak Joksimovićke iz šminkernice, a korisnici društvene mreže uočili su kako se atraktivna voditeljka ponaša prema zaposlenima. U prvi mah delovalo je da je Jovana neraspoložena, što je njen namršten izraz lica pokazivao, ali kako snimak odmiče, može se primetiti da Jovana ima potpuno opušten pristup kolegama. 

 

 

Sa druge strane, mnogima je promaklo da se na snimku vidi jedan detalj, šta Jovana radi pred emisiju. Naime, u pozadini se može videti televizor, na kom su u tom trenutku išle sve aktuelne vesti, koje Jovani pomažu da bude obaveštena u svakom trenutku o dešavanjima kako kod nas u Srbiji, tako i u svetu. 

Jovana je takođe poznata i po predivnom osmehu, koji važi za onaj ,,osmeh od milion dolara", koji uglavnom ukrasi crvenim karminom. E sad, otkrivena je tajna koju niko nije znao. I dok su mnogi mislili da se Jovana samo prepusti šminkerima da odrade svoj posao, ona zapravo sama sebi nanosi crveni ruž. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

 BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pinokio

08.12.2021 09:02

a ko je Jovana Joksimovic i zasto je tako vazna . Nisam u toku .

Odgovori 16 3
Mirko

08.12.2021 12:07

A ja rekoh neki porno snimak, ništa onda