TETKU NOVAKA ĐOKOVIĆA SIGURNO NISTE VIDELI: Sestra Dijane Đoković se retko pojavljuje u medijima, a MUŽ joj je VRHUNSKI SPORTISTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Terzić udata je za Zorana Terzić, trenera ženske odbojkaške reperentazcije.

TETKU NOVAKA ĐOKOVIĆA SIGURNO NISTE VIDELI: Sestra Dijane Đoković se retko pojavljuje u medijima, a MUŽ joj je VRHUNSKI SPORTISTA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poznat je po vanserijskim uspesima, a izgleda da je njegov sportski duh ,,zarazio" i njegovo porodično okruženje. Naime, retko ko zna da je Zoran Terzić, Novakov teča, inače selektor ženske odbojkaške reprezentacije, proglašen za najbolje u 2021. godini od strane ,,Evropske odbojkaške konfederacije". 

Rođena sestra njegove majke Dijane, Sandra je udata za čoveka koji je poput Đokovića, ostvario višestruke pobede u sportu i time obradovao svoju zemlju Srbiju. Kako se spekuliše, porodica ima dogovor da se u javnosti ne priča o njihovim vezama, a može se i naslutiti iz Đokovićevog obraćanja Terziću na proslavi povodom dvadesetogišnje uspešne trenerske karijere. 

 

 

‒ Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

 

 

Inače, Zoran o svom privatnom životu skoro nikada ne govori, čak i kada dobije pitanje u toku intervjua, vešto izbegne odgovor, ističući da ne priča ni o čemu osim karijeri trenera. Zbog tog stava se malo zna o njegovom braku sa Sandrom, čak i njena sestra Dijana vrlo retko priča o njoj. Međutim, da su izuzetno bliske, u prilog govori činjenica da su vrlo često izložene zajedno u javnosti. Poznato je da je Sandra nešto mlađa od Dijane, ali njihova sličnost uvek je bila tema. 

Njihovi roditelji Zdenko i Elizabeta rodom su iz Vinkovaca, ali su se, budući da su radili u Vojsci, često selili, pa su na kraju stigli u Beograd.

 

 

‒ Mama je bila medicinska sestra, a tata farmaceut, što se očekivalo i od mene. Vaspitavana sam u duhu vojničke discipline, znao se red i to sam pokušavala da prenesem na svoju decu. Nije bilo šanse da, kada mi tata nešto stavi u tanjir, ustanem dok to ne pojedem. Uvek je bio strpljiv, i dan-danas je takav ‒ ispričala se jednom prilikom Dijana kako su sestra i ona vaspitavane i napomenula da je njihov tata bio očajan što nije završila farmaciju.

 Srećom, sestra Sandra ga je nasledila ‒ otkrila je majka najboljeg tenisera sveta.

Republika

Foto: starsport

Dijana Đoković i sestra Sandra Terzić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading