ŠOK DETALJI LJUBAVNOG TROUGLA: Lepu Lukić muž Vlada VARAO sa stjuardesom preko koje je švercovao RAZNU ROBU?!

Autor:

Zabava

07.12.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić se od muža Vlade Perovića razvela jer ju je prevario. To ona nikada nije krila, ali i dalje ćuti ko je žena koja je završila s njenim mužem.

ŠOK DETALJI LJUBAVNOG TROUGLA: Lepu Lukić muž Vlada VARAO sa stjuardesom preko koje je švercovao RAZNU ROBU?!

Foto: printscreen

Kako je za domaće medije otkrila njena tadašnja prijateljica iz Frankfurta, koja je svedočila i kako je kraljica narodne muzike kockala sa Ćentom i Ljubom Zemuncem, o čemu smo juče pisali, u pitanju je jedna stjuardesa. Prema njenim rečima, pevačica je za neverstvo saznala upravo u Nemačkoj, nakon čega se vratila u Srbiju i raskrinkala tadašnjeg supruga.

- Lepa je bila ludo zaljubljena u Vladu. Doduše i on u nju. Međutim, Perović je bio takav šmeker da su žene ludele za njim. Ne postoji dama koja nije bar očijukala sa njim u kafiću. Do mene su došle priče da on švrlja, ali to nisam htela da kažem Lepoj dok nisam bila sigurna da je proverena informacija - tvrdi pevačicina nekadašnja drugarica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepa Lukić

 

Prema njenim rečima, Perović je u to vreme imao jake veze u državnim institucijama, pa je iz Srbije prenosio stvari u Nemačku. Zarad višeg interesa, ušao je u vezu sa stjuardesom koja mu pomogla u švercu. - Radnicu iz aviona nije zaveo zato što mu se ona dopala, nego zato što mu je trebala za ozbiljnije stvari. Mislio je da će to biti samo neka poslovna kombinacija, ali se ta stjuardesa zaljubila u njega. Odlepila je. Bila je na sve spremna, pa i avion da sruši, ako treba, zbog njega. Kada sam to saznala i uverila se da je tačno, rekla sam Lepoj. Ona u prvom trenutku nije poverovala. Mislila je da hoću da je posvađam s mužem. Naljutila se samo tako. I drugi su joj govorili da je muž vara, a ona bi se ljutila. Nisam želela da je ubeđujem dok sama nije shvatila. Kad je došla kod mene u Frankfurt, predložila sam joj šta da uradi, dopala joj se ideja. Vratila se za Beograd i onda je usledio šok. Kroz nekoliko dana napravila je sačekušu i otkrila da je Vlada zaista vara - tvrdi sagovornica za Kurir.

Republika

Foto: printscreen/

Vlada Perović

 

To je, između ostalog, potvrdila i Lepa Lukić u svojim intervjuima:

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje. Sa druge strane, Vlada, iako je Lepa priznala da joj je brak prekinut zbog suprugove prevare, ni po koju cenu neće da prizna da je legendarnoj pevačici bio neveran:

- Lepu nikada nisam prevario. Voleo sam je jako i nema govora o neverstvu. To o stjuardesi su budalaštine i nagađanja. Nije to baš tako - rekao je Vlada za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading