KIJA I LUNA SU MOJA PROŠLOST, NEKA OSTANU IZA MENE! Sloba Radanović POLUDEO na pitanje o PRAVOM RAZLOGU RASKIDA Đoganijevom!

Autor:

Zabava

07.12.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar izjavila da zna pravi razlog raskida Lune Đogani i bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

KIJA I LUNA SU MOJA PROŠLOST, NEKA OSTANU IZA MENE! Sloba Radanović POLUDEO na pitanje o PRAVOM RAZLOGU RASKIDA Đoganijevom!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Naime, ona je istakla da je tri godine ćutala o tome, ali da je sada Luna zaslužila da zna pravu istinu. Kako je navela za Svet, Radanović je ostavio Đoganijevu zbog karijere.

Republika

Foto: Republika.rs

Kija Kockar

- Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz "Zadruge" da snimi pesme, on je želeo da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovek je rekao da hoće, ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu slika o njoj u spoljnjem svetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž. On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna - kazala je Kristina.

Domaći mediji stupili su u jeu kontakt sa Slobom kako bi prokomentarisao ove navode.

- To me ne zanima. To je prošlost. Ne volim da pričam o bivšima uopšte. Ne želim da komentarišem njih. Sve što je bilo iza mene, neka ostane iza mene. Ja sam čovek koji gleda napred, ide uzbrdo - rekao je pevač za Kurir, vidno iznerviran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

08.12.2021 14:36

Sloba je lažov notorni. Smeje se i laže nas.

Irena

14.12.2021 18:44

@Dušan - Isto ko i Kija, smeje se i govori nisam bila s ovim, nisam bila s onim, s Filipom kad je bila klela se nad Biblijom, s Vukom kad je bila pretila tužbom kad je sve izneo i na kraju priznade lažljiva radodajka sve.