SUZANA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O BRAKU SA SAŠOM POPOVIĆEM: Otkrila TAJNU duge ljubavi!

Autor:

Zabava

07.12.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović je konačno progovorila o braku sa Sašom Popovićem.

SUZANA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O BRAKU SA SAŠOM POPOVIĆEM: Otkrila TAJNU duge ljubavi!

Foto: Republika

Suzana Jovanović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" i osvrnula se na kolege sa estrade koje su rano napustile ovaj svet.

Republika

Foto: Republika

Suzana Jovanović

 

- Ne mogu da svarim i da prihvatim koliko kolega je otišlo. Danas ne valja praviti planove jer ništa nije sigurno, ako se samo malo poradujete sve se izjalovi. Ne mogu da svarim i da prihvatim kako nas je korona pokosila. Svakog jutra kad se probudim poželim zdravlje celoj porodici, sada nam je samo to važno - rekla je Suzana.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda Specijal

Suzana Jovanović

 

 

Pevačica i njen suprug Saša Popović su nedavno proslavili 25 godina braka, a Suzana je rešila da otkrije koja je tajna ljubavi, i da li je sve tako bajno kao što izgleda.

Republika

Foto: Republika.rs

Suzana Jovanović

 

- Sale i ja smo proslavili 25. godišnjicu braka. Što se tiče varanja, čak ni kad sam bila mlađa nisam imala iskušenje za tim, a ne sad. Uvek sam radila sve u skladu sa godinama. Kad sam bila slobodna i razvedena nisam imala nikakvu obavezu, ali ipak brak je svetinja. Muž treba da vam bude i prijatelj i najbliži rod, jer kad deca krenu da žive svoj život i odsele se od vas, opet samo muž ostaje. Nema potrebe za varanjem i laganjem ako ste zadovoljni sa svojim životom i partnerom kog ste izabrali.

 

 

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je njen suprug Saša napisao testament i da je ostavio sve njoj, a sada je Suzana rešila da stavi tačku na te glasine.

- Mnogo me je pogodilo kada sam pročitala taj naslov, a Sale se smejao. Živ i hvala Bogu zdrav čovek, pa što bi pisao testament? Naravno da to nije istina i da ga nije napisao.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

08.12.2021 14:41

Tajna je u ljubavi , debeo novcanik , e bas da uziva u vodjenju ljubavi sa Saletom u tome me niko nemoze ubediti ...