"KAD U POZORIŠTU BUDEM IMAO PLATU 3.000 EVRA, JAVNO ĆU SE ODREĆI KURSADŽIJA"! Bane Vidaković OBJASNIO sve: Ne plaća mi pozorište račune!

Autor:

Zabava

07.12.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Vidaković otkrio kada će se odreći serijala "Kursadžije".

"KAD U POZORIŠTU BUDEM IMAO PLATU 3.000 EVRA, JAVNO ĆU SE ODREĆI KURSADŽIJA"! Bane Vidaković OBJASNIO sve: Ne plaća mi pozorište račune!

Foto: ST/D. KADIĆ

Bane Vidaković je glumio u mnogo domaćih filmova i serija, ali najveću popularnost mu je doneo serijal "Kursadžije", po čemu su ga mlađe generacije zapamtile.

Dosta ljudi smatra da je ovo glumcu bio veliki promašaj, ali Bane tvrdi da je tek nakon "Kursadžija" shvatio važnost televizije.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bane Vidaković

 

- Glumac sam zato što sam u pozorištu napravio dobre uloge. Godinama već u Narodnom pozorištu imam po dve nove premijere u sezoni. Televizija je važna da vas upozna širi auditorijum. Nisam imao pojma o važnosti televizije dok nisam snimio 'Kursadžije'. Popularnost je trajala deset godina, na moje zapanjenje - rekao je Vidaković.

Bane je pre nekoliko godina izjavio da planira da batali "Kursadžije" tek kada bude imao u pozorištu platu od 3.000 evra, što glumac i dan danas tvrdi.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bane Vidaković

 

- To je bio moj odgovor na pitanje šta će prvak Narodnog pozorišta u Beogradu u 'Kursadžijama'. Ne plaća mi pozorište račune. Nisam prodavao viršle, već radio svoj posao, s malo nižim kriterijumima što se tiče humora. Kad budem imao platu 3.000 evra u pozorištu, javno ću se odreći 'Kursadžija'. Ne mislim ništa loše o tom formatu, jer taj program voli publika. Ne vidim više razlog za postojanje takvog programa - poručio je glumac.

Republika

Foto: A. Nalbantjan

Bane Vidaković

 

Vidaković je trenutno uposlen na jednom projektu da glumi čoveka koji je romantičnog duha, a sada otkriva kakav je u privatnom životu po tom pitanju.

- Teško pitanje za mene. Moja devojka bi sigurno rekla da nisam kao Žika (smeh). U ljubavi se dajem koliko mogu, a samo je pitanje da li je s glumcem zdravo biti. Mene nema dovoljno u mom životu, a kamoli kao partnera - rekao je Bane Vidaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
radisa

07.12.2021 20:13

Ovi borci 5to oktobarci a niko nije osetio lapitalixam, svi sad kukaju ma drzavu fa im fa pare za njihove promasene stvari u zivotu. Treba im objasniti da je drug tito umro.

Deda

08.12.2021 11:12

Toliko ti treba za belo mesecno? izracunao si?