NEDA UKRADEN JEDVA ČEKA DA SE GODINA ZAVRŠI! Pevačica priznala da želi da zaboravi mnoge stvari, pa otkrila detalje knjige: JAVNOST ĆE BITI ŠOKIRANA! (VIDEO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

07.12.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden tvrdi da će mnogi biti iznenađeni njenom knjigom koja se može očekivati na proleće.

NEDA UKRADEN JEDVA ČEKA DA SE GODINA ZAVRŠI! Pevačica priznala da želi da zaboravi mnoge stvari, pa otkrila detalje knjige: JAVNOST ĆE BITI ŠOKIRANA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Neda Ukraden ne krije da jedva čeka da prođe ova godina, ali da će je ipak pamtiti po albumu koji je izbacila, te da će se njenom knjigom mnogi iznenaditi.

- Prethodnu ću kao i svi pokušati što pre da zaboravim, ali eto pamtiću je po izlasku albuma koji se uprkos svim tim nekim okolnostima našao na policama sa 13 pesama. Sve drugo, da budemo zdravi, na okupu, porodica i da se taj život koliko je moguće normalno odvija - započela je Neda, pa dodala da njenu knjigu možemo očekivati na proleće:

Republika

Foto: Republika.rs

Neda Ukraden o prethodnoj godini

- Knjiga je završena, čekamo izdavača, odnosno pravo vreme za izlaska. Mislim da će to biti negde početkom proleća, pošto je ovo već kraj godine i biće zanimljivih stvari.

Republika

Foto: Republika.rs

Neda Ukraden o knjizi

- 50 i više godina karijere je 50 i više godina borbe sa mnogim stvarima koje su bile povoljne i koje su bile stimulans za tu karijeru, a bilo je i nekih tužnih trenutaka, bilo je nekih događaja koje ni jedan čovek ne bi voleo da mu se dogode u životu, bilo je velikih uspeha. Slika o vremenu, u kome sam ja počela kao pevač, o gradu, kolegama, o toj velikoj sarajevskoj muzičkoj sceni, o jednoj zemlji koje više nema. O nekim lepim stvarima, kao što je udaja, rođenje deteta, uspesi, nagrade, priznanja, ali i nekim tužnim trenucima kao što je rat. Biće dosta stvari, nekih iz privatnog života koje će možda vas iznenaditi. 

Šta je Neda sve rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading