ISAK ŠABANOVIĆ OTKRIO KO JE BOLJI CECA ILI JECA! Pevač iskreno o uspesima u 2021.godini: SA VOJAŽOM I BRESKVICOM NE BIH SARAĐIVAO! (VIDEO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

07.12.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović otkrio je da li mu je bolja kao žiri Ceca ili Karleuša, ali i sa kim nikada ne bi snimio duet.

ISAK ŠABANOVIĆ OTKRIO KO JE BOLJI CECA ILI JECA! Pevač iskreno o uspesima u 2021.godini: SA VOJAŽOM I BRESKVICOM NE BIH SARAĐIVAO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jedan od najprepoznatljivijih mladih ''Zvezda Granda'' je zasigurno Isak Šabanović, koji je pobrao simpatije publike širom Srbije i regiona, a sada je otkrio kako mu je prošla ova 2021., te da li postoji nešto što mu se nije ostvarilo, a da bi želeo da se dogodi u sledećoj godini, kao i sa kime bi saradnju prihvatio, a sa kime odbio.

- Pamtiću je čitav život. Ova 2021. stvarno od 2.januara, od 20h počela je i pamtiću je do kraja života, po mnogim lepim stvarima. Mislim da je ovo bila moja godina - započeo je Isak, pa otkrio šta misli koja je bolja u žiriju muzičkog takmičenja iz kog je i sam potekao, Svetlana Ceca Ražnatović ili Jelena Karleuša:

Republika

Foto: Republika.rs

Isak Šabanović o uspesima u 2021.godini

- Ne znam, nemam problem to da kažem, ali baš ne znam. Najsurovija je Marija, ona kaže sve kako jeste.

Kako ima specifičan glas, koji je mnoge podsetio na Bebeka i Tifu, Isak ne krije da bi voleo sa njima da ostvari saradnju u budućnosti:

Republika

Foto: Republika.rs

Isak Šabanović o planovima za budućnosti

- Sa Tifom i Željkom Bebekom, a znam da se to neće dogoditi, ali eto top dva. Ne bih snimio sa Vojažom i Breskvicom, ne bih eksperimentisao toliko.

Šta je Isak još rekao pogledajte u video na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading