DIDI J KONAČNO POKAZALA MEZIMICU: Ovako izgleda ćerka popularne pevačice, a svi se pitaju JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.12.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Didi Džej je ovog puta na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je mnoge raznežila. Naime, ona je pokazala svoju ćerku Dayanu, koja je slika i prilika majke.vako iygleda

DIDI J KONAČNO POKAZALA MEZIMICU: Ovako izgleda ćerka popularne pevačice, a svi se pitaju JEDNO! (FOTO)

Foto: E-Stock

Dijana Didi Janković

Pevačica Dijana Janković Rokvić, javnosti je poznata kao neko ko uspešno gradi svetsku karijeru, izvan granica Srbije, a svakim danom sve je uspešnija i priznatija. Ali pored toga, što je uspešna na poslovnom planu, ova atraktivna brineta, takođe se ostvarila i u ulozi roditelja, pa često svoje mnogobrojne pratioce, počasti nekom fotkom, gde pozira sa mezimicom.

Didi Džej je ovog puta na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je mnoge raznežila. Naime, ona je pokazala svoju ćerku Dayanu, koja je slika i prilika majke.

Foto: printscreen

Didi Janković i ćerka

Njene prekrasne loknice su raznežile sve, a njena mama je stilizovana po poslednjoj modi kao i uvek. One us pozirale u liftu, a Dijana ne pokazuje često svoju mezimicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milena

07.12.2021 14:19

Ona izgleda gradi svetsku karijeru na Marsu.I to je moguce. Ako ti muz ima puno love mozes razne budalastine da izvodis.Ima ih i koji veruju u to,kao i kod jadne Karleuse.