NAJVEĆI SRPSKI TRANSFERI BLAMA NA TELEVIZIJI! Najžešće blamaže naših TV FACA: Memedoviću se cela zemlja SMEJALA zbog ovoga(VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

07.12.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislite da je zvezdama u životu bolje nego vama? Gadno ste se prevarili, jer možda oni žive glamurozno ali su im blamovi javni

NAJVEĆI SRPSKI TRANSFERI BLAMA NA TELEVIZIJI! Najžešće blamaže naših TV FACA: Memedoviću se cela zemlja SMEJALA zbog ovoga(VIDEO)

Foto: Printskrin

Kada hodate ulicom, saplete se i padnete, generalno pogledate na brzinu levo desno kako biste proverili ko vas je video, obrišete se i pravite se kao da se nije ništa desilo. Ili u najgorem slučaju i primeru moje drugarice, lupite glavom o retrovizor trolejbusa, sačekate da skrenete iza vozila pa se onda držite za glavu 5 minuta, ali ste potpuni iskulirali.

E sad, zamislite da ne možete da izbegnete da vas neko ne vidi. Da je vaš pad 100 odsto snimljen telefonom, kamerom, objektivom fotoaparata! Oh da! To se zove blamaža.

Ipak, mi smo Srbi, a mi mnogo volimo da se smejemo tuđoj nesreći, a tek blamu, ako ste propustili nešto od ovoga, mada je cela nacija videla, nasmejte se!

Ne folirajte se da vam je žao!

Ana Bekuta dobro je prošla kako je mogla i sjajno se snašla na sceni, tačnije kad je preživela počela je sama sebi da se smeje. Pa ko ne bi?

Ima na ovoj listi i onih čiji padovi nisu došli nenajavljeno i ničim izazvano, beše jednom jedan Ekrem Jevrić...On nas je uvek zabavljao.

Legendaran nokaut Lepe Brene je nešto što se ne zaboravlja. Trenutak kad je samu sebe onesvestila nogom u glavu je hit. Kultna scena!

 

Jovan Memedović je možda neustrašiv, on ide tamo gde drugi ne smeju i ne pada im na pamet, ali zato u okršaju sa stolicom, on je taj koji je izgubio.

Ona kad padne, ona baš padne. Suzana Mančić se prosula u emisiji silazeći sa stepenica, a nikome nije baš najjasnije šta je uradila to sa nogama!

 

Dina Merlina umalo ne "ubi" Halima. Naime na koncertu je malo falilo da poljubi pod i to dok je izvodio pesmu "Halima". Opasna stvar.Ubija!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading