KIJA KOCKAR OTKRILA PRAVI RAZLOG RASKIDA LUNE I SLOBE: Neće više da ĆUTI, ON je za sve KRIV!

Autor:

Zabava

07.12.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kristina Kija Kockar rešila je da progovori o pravom razlogu raskida između Lune Đogani i Slobe Radanovića.

KIJA KOCKAR OTKRILA PRAVI RAZLOG RASKIDA LUNE I SLOBE: Neće više da ĆUTI, ON je za sve KRIV!

Foto: Instagram.com

Kristina Kija Kockar doživela je javnu prevaru nakon što ju je njen tadašnji suprug, Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Poznato je da su Luna i Kija rivalke, iako je Đoganijeva u srećnom braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerku Miu.

 

 

Kristina godinama nije želela da komentariše na ovu temu, ali je uvek odgovarale na prozivke upućene njoj. Sada je rešila da otkrije da je Luni oprostila prevaru, iako je zbog nje ostala bez muža, ali kako kaže njenoj majci Anabeli Atijas neće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

- Ona je pokrenula priču, a ispalo je da sam ja. Verovatno ja kao povređena žena nemam pravo da kažem šta imam, a svi drugi imaju, ali dobro. Ja sam Luni sve oprostila, ali nisam zaboravila, dok njenoj majci nit opraštam nit zaboravljam jer ona je odlično znala šta radi. Luna je bila mlada, imala je pravo na svoj život. Ja sam zbog sebe htela da završim tu priču - rekla je Kija za Svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

- Treća strana, odnosno moj bivši suprug je tu najviše bio kriv, međutim, ta porodica je sve vreme trčala pored i kad su videli da su se zeznuli bilo im je glupo da njega napadaju, pa su opet krenuli na mene. Čovek je meni pričao bajke godinama, a njoj mesecima. Mada, saznanje zašto je i nju ostavio mi je bilo šokantno - rekla je Kija za Svet i zainteresovala sve.izjavila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Razlog raskida je godinama bio nepoznat javnosti, a sada je Kija rešila da otkrije zašto je tačno ovaj ljubavni par stavio tačku na svoju vezu.

- Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz "Zadruge" da snimi pesme, on je želeo da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovek je rekao da hoće, ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu slika o njoj u spoljnjem svetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž. On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna - kazala je Kristina.

 

 

- Nije tad bila u pitanju nikakva ljubav prema meni kako se spekulisalo već samo njegova lična korist. Kad sam to čula, ja sam bila u šoku. Kod njega se sve vrti oko materijalnog, a ne kod nas dve. To sam saznala tek posle tri ili četiri godine. Čak sam i ja u tom momentu mislila da me voli i da se pokajao. Luna je isto mislila. Jako ružno što je čovek u momentu pristao da je ostavi zbog karijere. U pesmi "Sanjam", koju mi je Angelina napisala, ide "Ti me prodaješ, odaješ, koliko košta slava". Sad je sve jasno - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ljubica

07.12.2021 12:06

To smo saznali pri kraju rijalitija kad je on dobio savet da radi karijere treba da ostavi obe. To je bilo tokom gostovanja u Amidži šou. Kija bi se obrukala da su istali zajedno i ne bi imala karijeru.

Odgovori 3 14
Ranko

07.12.2021 12:50

Zbog karijere je ostavio Lunu pa i Kiju.

Odgovori 17 0
Nataša

10.12.2021 22:17

@Ranko - S Kijom je ponovo bio zbog karijere, šutnuo je jer više nije mogao da izdrži, kasnije ga je napala nožem.