JOVANA PAJIĆ UZVRAĆA UDARAC: Oglasila se posle razvoda od Saleta Tropika, a evo KO joj pravi društvo! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.12.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić je sad, posle nekoliko dana, objavila sliku na društvenim mrežama, te su njeni pratioci mogli primetiti sa kim ona provodi vreme i koje uz nju, dok prolazi kroz jako težak i stresan period.

JOVANA PAJIĆ UZVRAĆA UDARAC: Oglasila se posle razvoda od Saleta Tropika, a evo KO joj pravi društvo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vest o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića Saleta uzburkala je javnost, a njih dvoje su potvrdili navode uz tvrdnju da će ostati u dobrim odnosima, ponajviše zbog dece.

Jovana je sad, posle nekoliko dana, objavila sliku na društvenim mrežama, o kojoj se priča. Ona je, naime, pokazala sa kim provodi vreme, a dobila je niz komplimenata na račun izgleda. Jovana je u srpskoj prestonici uživala sa prijateljicom, a, sudeći po njenom osmehu, dobro podnosi velike promene u privatnom životu.

 

 

Podsetimo, posle priče u medijima da se razvode, prva je Jovana odlučila da se obrati javnosti. Sale je potom prekinuo tišinu objavom na Instagram profilu koja je mnoge iznenadila. Naime, on je snimio pogled sa svog prozora, a akcenat je stavio na dugu koju kako kaže, prvi put vidi posle nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mitar

07.12.2021 23:01

Sta bese simbolizuje duga >>> hehe. Jovana Jovana