DRAGANA IMA TRAUME NAKON MAJINIH ŠAMARA U BEČU: Bivša zadrugarka i dalje ima TEŠKE POSLEDICE, a sad je OPELALA po vezi Cara i Marinkovićeve!

Autor:

Zabava

06.12.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Spasojević prisetila se traume i šamara Maje Marinković koje je dobila dok su boravile zajedno u Beču.

DRAGANA IMA TRAUME NAKON MAJINIH ŠAMARA U BEČU: Bivša zadrugarka i dalje ima TEŠKE POSLEDICE, a sad je OPELALA po vezi Cara i Marinkovićeve!

Foto: TV Pink/printscreen

Jedan od prijateljskih odnosa koji je nastao u "Zadruzi 4", a koji je prekinut nakon je iste je onaj između Maje Marinković i Dragane Spasojević. Ovo se desilo nakon putovanja u Beču, kada je Maja tokom svađe sa Carem nasrnula i na Draganu, zbog toga što je, kako je navela, Spasojevićeva snimala Filipov i njen okršaj.

Dragana je za domaće medije prokomentarisala tu situaciju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Odgovoriću ukratko. Iskreno, imam traumu posle onih užasnih scena iz Beča koje su Stefanu i meni priredili. Od tada me ne interesuju. Što dalje od mene. Ponašanje im je katastrofalno. Oni govore sami o sebi, meni je to odavno postalo dno dna. Ne treba ih žaliti, zaslužuju jedno drugo - istakla je Dragana za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

28.12.2021 21:50

A sta ces ti sa njima?Nista nisi bolja...a i nisi vise u vezi ni sa onim deckom...klosarka si kao Maja