TAMARA DRAGIĆ SE RAZVELA, ALI I DALJE NOSI MUŽEVLJEVO PREZIME: Pevačica OTKRILA zašto nije PROMENILA dokumenta, a odgovor će vas IZNENADITI!

Autor:

Zabava

06.12.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tamara Dragić pojavila se na aceni pre osam godina, a ovaj detalj niko nije zapazio.

TAMARA DRAGIĆ SE RAZVELA, ALI I DALJE NOSI MUŽEVLJEVO PREZIME: Pevačica OTKRILA zašto nije PROMENILA dokumenta, a odgovor će vas IZNENADITI!

Foto: prinscreen/instagram

Tamara Dragić

Tamara Dragić je započela svoje takmičenje u "Zvezdama Granda" 2014. godine, a malo ko zna da joj ovo nije devojačko prezime.

 

 

Mnogi nisu verovali da je mlada pevačica bila u braku, sve dok ona javno nije rekla da se pre udaje prezivala Milojević.

 

 

Iako je stavila tačku na dugogodišnji brak, Tamara je odlučila da muževljevo prezime zadrži, što je povuklo buru komentara od njenih obožavalaca.

 

 

- Kažu da sam jedna od retkih ludih žena koje zadržavaju muževljevo prezime. A nisu sa mužem. On ima drugu gospođu sad. Mrzelo me je da menjam svu tu dokumentaciju. To prezime nije ni bitno. Bitno je šta je u srcu i duši - rekla je Tamara u ''Zvezde Granda Specijalu'' pa objasnila zašto je to uradila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading