MINA KOSTIĆ I DŽEJ ŽRTVE OGROMNE PREVARE: Pevačica otkrila sve detalje PLJAČKE, pa priznala: INVESTIRALI SMO U ZGRADU, NEKO JE UZEO NOVAC!

Autor:

Zabava

06.12.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić je gostujući u emisiji otkrila neke nepoznate detalje iz života pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

MINA KOSTIĆ I DŽEJ ŽRTVE OGROMNE PREVARE: Pevačica otkrila sve detalje PLJAČKE, pa priznala: INVESTIRALI SMO U ZGRADU, NEKO JE UZEO NOVAC!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić

Mina Kostić bila je gost Jutarnjeg programa televizije Kurir gde je gostujući u emisiji otkrila neke nepoznate detalje iz života pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Naime, mnogima je poznato da su pevačica Mina Kostić i Džej Ramadanovski bili veoma bliski prijatelji i da su radeći zajedno prošli mnogo toga u životu, ali mnogi nisu imali predstavu o ovim detaljima iz života poznatog pevača.

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić progovorila o pljački

- Družila sam se sa Džejom, bila sam deo njegovog života. Ne znam kome sve nismo pevali, a skoro da smo uvek radili zajedno. Čak smo i jednu zgradu sagradili zajedno - prisetila se pevačica Mina Kostić svog prijateljstva sa Ramadanovskim, pa objasnila:

- Investirali smo u tu zgradu. Verovali smo tim ljudima sa kojima smo radili, i na kraju smo prošli kao bosi po trnju. Ta zgrada i danas postoji, neko drugi je uzeo novac. Ali, na kraju to nije ni bitno. Oteto - prokleto. Sve te materijalne stvari dođu i prođu - objasnila je Mina Kostić.

Podsetino, Džej je najpoznatiji po pesmama „Mrak, mrak“, „Ko se s nama druži“, „Sunce ljubavi“, „Imati pa nemati“, „Rađaj sinove“ i drugima. Rođen je 29. maja 1965. godine u Beogradu, a preminuo je u 56. godini, 6. decembra 2020 u istom gradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading