OD ZONE DO PORNE! Intimne scene Katarine Radivojević zapalile mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Katarina Radivojević eksplicitnim scenama u filmu podigla je prašinu.

OD ZONE DO PORNE! Intimne scene Katarine Radivojević zapalile mreže! (FOTO)

Foto: printscreen

Glumica Katarina Radivojević, koja igra Conu u seriji "Nečista krv", imala je seksi scene koje su zapalile društvene mreže i zatrpale komentarima sve forume i portale. Sporna epizoda emitovana je preksinoć na RTS, a svima su zapale za oko ljubavne scene koje glumica ima u pomenutom ostvarenju, a koje podsećaju na one iz erotskog filma.

Republika

Foto: printscreen

Katarina Radivojević u Nečistoj krvi

Naime, Cona, koja predstavlja savremenu ženu, zavela je mlađanog lokalnog učitelja i bez imalo ustručavanja ga odvela u svoje odaje i tamo seksualno opštila s njim. Katarina je imala intimne scene sa mladim učiteljem, a kadrovi se masovno šeruju na društvenim mrežama, gde su izazvali brojne komentare.

- "Ovo je umetnost", "Katarina odlično izgleda", "Gledam i vraćam ponovo da gledam", "Bravo, maestralno", "Svaka čast Katarini Radivojević, pokazala još jednom da je vrhunska glumica" - neki su od komentara.

Republika

Foto: printscreen

Katarina Radivojević eksplicinti sadržaj

Ipak, bilo je i onih drugačijih, koji su govorili o tome kako se Katarina drugačije i ne bi istakla u nekom filmu i da njoj sada u njenim godinama samo seksi scene pomažu.

- "Izrndala je i stara, ovo je gadno", "Baba pomahnitala bez talenta", "Šta Kaja drugo može nego da se skine gola", "Od Zone do Porne" bili su samo neki od pljuvačkih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading