MUŽ TI JE DUPLI POZADINAC! Bosanac ISPROZIVAO Viki: KOD MENE JE COKTAO!

Autor:

Zabava

05.12.2021

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš Dragan Stojković iskoristio priliku da se osveti Miljkovićevoj, koja je prva njega provocirala na istoj osnovi, te je njenog supruga nazvao pozadincem.

MUŽ TI JE DUPLI POZADINAC! Bosanac ISPROZIVAO Viki: KOD MENE JE COKTAO!

Foto: youtube.com/printscreen

Član žirija "Zvezda Granda" Dragan Stojković Bosanac nazvao je supruga Viki Miljković duplim pozadincem. Naime, muzičar je iskoristio priliku da se osveti pevačici jer je ona prva u jednom fajtu pre nekoliko emisija rekla da je Bosanac "pozadinac" zato što je pratio njenu kumu Svetlanu Cecu Ražnatović na koncertima, aludirajući na to da je bio iza nje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanac isprozivao Viki Miljković

Bosanac je u novoj epizodi takmičenja pitao Viki da li je njen muž Dragan Tašković Taške "dupli pozadinac" s obzirom na to da je karijeru počeo radeći s njim i da je sedeo iza njega.

- Kako bi ti Tašketa okarakterisala pošto je on počeo javne značajne nastupe kod mene u orkestru i sedeo je iza mene? Da li je on dupli pozadinac - pitao je Bosanac Viki.

- Ne, on je solista - odgovorila je Cecina kuma.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

 

 

Ceca otkrila da je Bosanac pokušao da reši problem s njom

Folk zvezda Ceca Ražnatović je takođe ulazila u rasprave sa Bosancem, a sada je otkrila da joj je on nakon niza sukoba prišao i na svoj način pokušao da reši "problem".

- Čuj mali sukob, bio je rat pred istrebljenje. Šta je onda veliki sukob - pitala je Ceca Popovića kad je pomenuo njene sukobe sa Bosancem, a zatim prepričala šta se dogodilo iza kamera:

- Bosanac u svom stilu, naravno, duhovit. Bosanac me je uhvatio podruku, to je videla samo publika, i rekao: "Neću, maco, da ljudi čuju, ne bi bilo fer i u redu, ali da dođeš ti kod čika Bosketa da tebe čika Boske nauči da govoriš i pevaš."

- I šta si mu ti odgovorila - zanimalo je Snežanu Đurišić nakon što su se svi nasmejali na Cecinu priču.

- To nije za javnost - zaključila je Ražnatovićeva kroz smeh.

- Kako? On je kod mene coktao u orkestru - nastavio je Bosanac.

- To je samo kod tebe, ne zasniva se njegova karijera samo na coktanju kod tebe - rekla je Viki.

- On je držao ritam zajedno s ritam sekcijom, s vremena na vreme, ali je Taške bio i ostao odličan muzičar i harmonikaš. U svakom slučaju, nije pozadinac, Viki, hoću da ga odbranim - rekao je Bosanac, a zatim dodao da se šali.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Viki Miljković nazvala Bosanca pozadincem

Nakon toga se umešao i Saša Popović, koji je osetio potrebu da objasni i zašto:

- Samo da podsetim gledaoce, Viki je u nekoj od prethodnih emisija rekla da je Bosanac pozadinac jer je pratio Cecu na nekom koncertu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading