LUKAS OPLEO PO STARLETAMA SA KOJIMA GA POVEZUJU! Folkeru PREKIPELO, pa progovorio o AFERAMA: DOBILA JE SITNIH 500 DO 1000 EVRA!

Autor:

Zabava

05.12.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas progovorio o privatnom životu i ženama sa kojima ga povezuju.

LUKAS OPLEO PO STARLETAMA SA KOJIMA GA POVEZUJU! Folkeru PREKIPELO, pa progovorio o AFERAMA: DOBILA JE SITNIH 500 DO 1000 EVRA!

Foto: Printskrin/RTV PINK/instagram.com/natasa.savija

Aca Lukas je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio o svom privatnom životu, ali i ženama sa kojima ga povezuju. Folker je započeo priču govorom o deci, te priznao da je trenutno decom preokupiran.

- Da ne razvijamo sad neke teorije i filozofije o ljubavi, ali ima pravih ljubavi koje ti se više puta dese u životu, što ti se više puta desi, ti si srećniji čovek. Ja sam svu tu emociju prebacio na decu. To jeste različita vrsta ljubavi, ali ta energija te načisto iscrpi. Mislim da više ne mogu da se zaljubim, ne znam da li zbog toga što sam mator ili više ne znam u koga - smeje se Aca i dodaje da su žene te koje se povezuju sa njim, ničim izazvane:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas o ženama sa kojima se povezuje

- Ne povezuju mene sa ženama, već se neke pojedine žene povezuju sa mnom, ničim izazvane. Slušao sam sve to, neću da pominjem imena, ali bilo je situacija u poslednje vreme. Evo, baš je neka mala pričala, rekli su mi: "Pali kanal, vrati, neka mala priča", navodno kako je bila sa mnom, ludovala sa mnom po Crnoj Gori... Sad ja slušam i treba da se pravdam - priča Lukas, misleći na aktuelnu učesnicu "Zadruge 5" i dodaje:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/Goran DOLJANČEVIĆ

Sanja Grujić tvrdi da se provodila sa Lukasom

- Nedavno je još jedna pričala, neću da je imenujem, da je bila sa mnom, ali sad mogu ovako javno da kažem da je dobila pare za to od ljudi koji su hteli da se obračunaju sa mnom na takav način, pa je dobila nekih sitnih 500 do hiljadu evra -  kaže Aca i dodaje o kome se radi:

Republika

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

Marijana Zonjić tvrdila da je bila intimna sa Lukasom

- Maca, kako se beše zvaše... Diskrecija. To je već davno rečeno da od toga nema ništa, prošla pored mene jednom kao fan, stala da se slika. Sad sam ja kao neki Don Žuan... Daleko od toga! Da li mislite da sa takvim primercima za nekog može da se kaže da je Don Žuan? Muškarci vole da budu šmenkeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? Svi mi volimo da nas vole žene, ali pitanje je čime se hvalimo - kaže pevač, koji je otkrio i da li je zaljubljen trenutno:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Maca Diskrecija tvrdila da je bila intimna sa Lukasom

- Nisam zaljubljen trenutno, ali sam najzauzetiji kao nikad u životu. Imam obaveze koje me trenutno ispunjavaju, idem sad da vozim dete na jahanje. Nemam priliku da tako nešto doživim, preokupiram sam drugim stvarima, stalno sam u kontatku sa decom, stalno se viđamo, tu je i unuka, ne znam šta bih ja tu dodao.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading