IVANA ŠOPIĆ ISKRENO O ZADRUZI I LJUBAVI! Majka mi je rekla hvala Bogu, više ti nećemo gledati GOLU ZADNJICU, da se udajem NEĆU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.12.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić na otvaranju svog lokala otkrila nam je pojedinosti rijalitija''Zadruga'', kao i šta na nju ostavlja najveći utisak.

IVANA ŠOPIĆ ISKRENO O ZADRUZI I LJUBAVI! Majka mi je rekla hvala Bogu, više ti nećemo gledati GOLU ZADNJICU, da se udajem NEĆU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nekadašnja zadrugarka, a sada i voditeljka Ivana Šopić, odlučila je da se oproba u ugostiteljstvu. Naime, Ivana je otvorila lokal u prestonici zajedno da svojim prijateljima, a sinoć je bilo zvanično otvaranje istog, na kom se okupio veliki broj poznatih ličnosti.

- Oduvek sam volela da se umešam u ugostiteljstvo i svuda pustim pipke, pa tako sada se pored voditeljstva bavim i ugostiteljstvom, što mi nije strano, ranije sam bila menadžer jednog lokala. Sada se ostvarila jedna lepa saradnja, sa moji dugogodišnjim prijateljem, pa se nadam da će koliko se sad dobro provodite, tako ići i u buduće - započela je Ivana, koja dodaje da joj je teže da bude voditelj, nego učesnik rijaliti programa, a otkriva i šta su joj roditelji rekli kada im je rekla da ulazi u voditeljske vode:

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić o voditeljstvu

- Ako ćete iskreno, majka mi je rekla ''Hvala Bogu eto sada radiš kao voditeljka, ne moramo više da gledamo tvoju golu zadnjicu i tvoje duboke dekoltee na televiziji, malo ćeš da promeniš stil i kultivišeš se.'' - iskrena je Šopićeva.

Kako javnost potresa skandal ljubavnog četvorougla rijalitija ''Zadruga'', Ivana kao voditeljka ostog iznela je svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić o Zadruzi

- Iskrena da budem, ja sam bila ubeđena i sigurna da se Dalila i Car neće smuvati uopšte. Dok se nisu smuvali i imali odnose, onda sam ja koja mislim da sam najpametnija bila ''Ne, nisam najpametnija'', tako da nemam nikakvu prognozu, ne znam šta će da se desi. Mislim da će doći do pomirenja, sad da li Cara i Dalile ili Cara i Maje, videćemo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading